Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si umírající dědeček postaví hlavu, začíná se teprve rozbíhat ta správná zábava: dědeček Bu-eon kdysi v mládí svému příteli slíbil, že jednou svoji vnučku provdá za jeho vnuka, nyní už čtyřiadvacetiletého Sang Mina, který se dámské společnosti rozhodně nevyhýbá a jehož jediným životním cílem nejspíše je neustále si Bu-eon dobírat. Po vlně protestů dojde násilně vytvořený pár k názoru, že nezbývá než k sňatku skutečně svolit. Svoje nechtěné manželství se ale takřka od začátku rozhodnou před okolím pečlivě tajit. Aby ne: Bu-eon je totiž pouze patnáct let. (kiddo)

(více)

Recenze (78)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem: Příjemné. Reálný věkový rozdíl mezi představiteli ústřední dvojice je šest let (což se dá) a tak mi nepřipadal jejich vztah (většinu filmu sourozenecký nebo kamarádský) nijak křečovitý. Jak Mun Geun-yeong, tak Kim Rae-won, jsou herci, na které se dívám rád. Pohodová a zábavná komedie o jednom "vynuceném" manželství. Zasloužené 4*. ()

Bobofon 

všechny recenze uživatele

Tak si myslím, že jihokorejská vláda podplatila některé místní uživatele, aby této slaboduché plytkosti dali různá nesmyslná hodnocení, jako třeba tři hvězdičky a dokonce i více. Mě nepodplatil nikdo (herdek!), takže můžu směle a hrdě mlít svou pravdu o tom, že tenhle film je slabší než krajíc chleba v severokorejským vězení. Zvláště hlavní hrdinka je a-b-s-o-l-u-t-n-ě nesnesitelná, jak už to někdy ty korejské herečky bohužel svedou. Neuvěřitelná naivita, a to jsem deset minut přemýšlel, jaké slušné slovo zvolit. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydať sa v 15 -tich rokoch z nie vlastnej vôle za chlapa o 10 rokov staršieho a tajiť to pred spolužiakmi, dá zabrať. Dedo povedal , že svadba bude tak bude...Žijú v spoločnom byte, ale každý má svoje súkromie. Iba občas preletí hlavou bláznivý nápad zmocniť sa manželky (boha, veď na to mám právo!) a to mladá nevesta rieši zapichnutím ceruzky do hlavy...Kórejci dokázali x-krát prevarenú romantickú tému oživiť a vyšlo im to skvele. Majú ten dar podať známe veci z iného uhla pohľadu, aspoň pre nás Európanov, no nakoniec možno zistíme, že medzi nami až také rozdiely nie sú. 80%. ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele

V poslednej dobé nemám trikrát šťastie na výber. Nie žeby som vyberal zle, ale perly to tiež nie sú. Jednoducho taký lepší priemer, ktorý vás pobaví a keď sa doň zapozeráte tak ten čas ubehne rýchlo a môžete si povedať, že ho nebola škoda. Ale to je všetko. Žiaden údiv sa nekoná, nerozmýšľate nad tým čo ste videli a na film sa len tak zas nespomeniete. Opäť jeden z tých na spestrenie nudných chvíľ, alebo keď vás zmorí choroba. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady drobných kórejských klenotov s taaakto veľkým srdiečkom. Film, ktorý budete milovať od prvého pojašeného vzplanutia nevinnej školáčky a uleteného chalana, od prvých náznakov neželanej lásky, od prvých nádherných emócií až po najsentimentálnejší, najdojímavejší a najgýčovitejší predstaviteľný záver, ktorý z americkej produkcie občas vyvoláva chabé posmešky, z kórejskej zas umocňuje nadnesený pocit predostierania detsky krásnych citov. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama