Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o vášni, jež se vymyká kontrole. Žena, která vede úspěšnou uměleckou galerii, pozvolna shledává, že se propadá hlouběji a hlouběji do děsivého vztahu s mužem, který otevírá její nitro a posunuje rozkoš za hranice všeho, co kdy poznala, neboť je jím svedena k takovému odevzdání, jež nezná žádných zábran. (Bonton Home Video)

Recenze (172)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Když prakticky dvě hodiny na něco koukáte, a pak ani nevíte, na co jste vlastně koukali. A já koukal, a nevím. Pár povedených scén nevynahradí fakt, že střihač pravděpodobně nebyl spokojený s platem, tak na sebe scény nalepil, podle toho, jak mu jaká kamera přišla pod ruku. Každopádně v době vzniku to mohlo působit jako erotická bible, jakási inspirace pro 50shades. Kim i Mickey předvedli výborné výkony, ale někdy to prostě nevyjde. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Poněkud rozvláčné a chvílemi občas nudné milostné drama. Plytkost děje je vynahrazena různými erotickými hrami, které jsou sice občas zajímavé, ale že bych je musel sledovat dvě hodiny v kuse, to teda ne. Trochu to zachraňují herci - krásná Kim Basinger, zmítající se mezi touhou po klasickém vztahu nebo nových neprobádaných experimentech a Mickey Rourke, který se na roli poněkud výstředního pracháče hodil. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nesmírně sexy filmy, kdy Kim Basinger ukazuje, jak je krásná a jak se dovede předvést, a to jak jako trochu upjatá, tak jako naprosto odvázaná. S Mickeym jí to dokonale sedlo a jsou zde skvělým párem. Člověku hned dojde, de se inspirovalo "Padesát odstínů něčeho". Jen je škoda, že ten film pořádně nekončí. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Působivý erotický snímek, ve kterém se sešli dnes již velmi známí herci Mickey Rourke a Kim Basinger, ze které tento film udělal hvězdu první kategorie. Aby taky ne, nechala se hodně přemlouvat, aby tuto roli vzala, ale jak je vidět - udělala dobře. Její striptýz je prostě nezapomenutelný. Mezi ní a M. Rourkem to náramě jiskří a jako pár se k sobě taky výborně hodí. Divák doufá, že jim jejich vztah vydrží, ale bohužel už od začátku se ví jak to asi dopadne. Erotické scény působí přirozeně a nijak brutálně. Výborně zvolený hudební doprovod se skládá z hitů z 90. let. Jen kamera působí jakoby tmavě a neostře. Scénář také není nic extra, ale v tomto snímku jsou hlavní city a postavy... ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Dostávalo mě to v pubescentním věku doslova do extáze. Hodně zvláštní děj, hodně zvláštní emoce a vyjádření tělesnosti. Ti dva si to hezky rozdávali, kdo byl kočka a kdo myš? Na oba milence byl hezký pohled, animální přitažlivost jiskřila. Ale ve srovnání s knižní předlohou je film slabým odvarem a v mnohém se jí vymyká. SM je zde jen naznačeno a to je dobře. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • V květnu 2008 se podle Moviefone umístili Mickery Rourke a Kim Basinger v žebříčku 25. nejvíce sexy filmových párů na 1. místě. (HellFire)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného románu Elizabeth McNeill. (Hans.)
  • Režisér pri natáčaní držal oboch hercov od seba, aby spolu nemohli komunikovať a Kim (Elizabeth) nevravel nič o tom, či to hrá dobre alebo zle, čím ju chcel znervózniť. Stávalo sa, že sama bola prekvapená tým, ako sa scéna začala vyvíjať, Mickey (John) totiž robil veci, o ktorých netušila, že sú v scenári. (Raccoon.city)

Související novinky

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Reklama

Reklama