Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o vášni, jež se vymyká kontrole. Žena, která vede úspěšnou uměleckou galerii, pozvolna shledává, že se propadá hlouběji a hlouběji do děsivého vztahu s mužem, který otevírá její nitro a posunuje rozkoš za hranice všeho, co kdy poznala, neboť je jím svedena k takovému odevzdání, jež nezná žádných zábran. (Bonton Home Video)

Recenze (172)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Když prakticky dvě hodiny na něco koukáte, a pak ani nevíte, na co jste vlastně koukali. A já koukal, a nevím. Pár povedených scén nevynahradí fakt, že střihač pravděpodobně nebyl spokojený s platem, tak na sebe scény nalepil, podle toho, jak mu jaká kamera přišla pod ruku. Každopádně v době vzniku to mohlo působit jako erotická bible, jakási inspirace pro 50shades. Kim i Mickey předvedli výborné výkony, ale někdy to prostě nevyjde. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Striptíz Kim Basinger pri skladbe You Can Leave Your Hat On (túto skladbu som použil aj na našej stužkovej, keď sme boli všetci chalani v ženských šatách a ladnými či menej ladnými tancami sme sa promenádovali po sále - po skončení ma odchytila spolužiačka a dalej? ako chlapa prezlečeného za ženu ma zviedla - cítil som sa byť taký využitý a ľahký! :D od vtedy už do ženských šiat neleziem) je kultovou scénou a jednou z mojich najoblubenejších vôbec. Hlavnej dvojke to spolu sekne. Kim je krásna a neskutočne sexi (Vrrrrrrrrr...). Mickey je frajer a vo forme. Vždy si to pozriem veľmi rád. Baby take off your coat real slow. Take off your shoes. Baby take off your dress. Yes! Yes!! Yes!!! You can leave your hat on... lalalalaáááááá, tututúúúúú ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Charismatický podivín zcela okouzlí půvabnou galeristku, a to nejen svým neprůhledným chováním, nečekanými otázkami a nezvyklými nápady. ON je prostě jiný a ONA se v něm nevyzná. Kam až se nechá zavést, kde objeví své hranice, ukáže čas. Před dvaceti lety to byla úžasná a dechberoucí podívaná. Dnes, s odstupem času, to má stále své kouzlo, jen už malinko jiné. Přesto.. stále platí, že zpracování je úchvatné, neviděné je mnohdy přitažlivější než viděné, to, co je skryté, vzbuzuje zájem, nepoznané stojí za prozkoumání a stupňované vzrušení je mámivá záležitost. Mickey byl v té době vážně sexy sameček a Kim smyslná, vášnivá, temperamentní, jedním slovem – nádherná. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Pozor, SPOILER! Skvělý film o vášni a snaze vlastnit jiného člověka. A také o tom, jak je pro "nevolníka" těžké ze zajetí se vymanit. Tento film na mě nikdy nepůsobil tolik eroticky, jako depresivně. Ve smyslu stále větší závislosti Kim na Mickeym, do které se potápěla každým krokem. A potom taky tou neskutečnou a odpornou manipulací, kterou na ni Mickey ve filmu vyvíjel. Kdo něco podobného někdy zažil, ví, jak je přitom bezmocný a jak sám sebe začíná nenávidět. Tak jako se Kim nakonec pozvracela sama ze sebe po návštěvě starého malíře. Když Mickey přivede hispánskou prostitutku do hotelu nebo když citově vydírá Kim vyprávěním o svém neutěšeném dětství před jejím odchodem, jak ubohé, ale jakou sílu musí mít člověk, aby odolal. Pro mě 9 ½ týdne bude aktuální vždy a nikdy neztratí své ponuré kouzlo. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Působivý erotický snímek, ve kterém se sešli dnes již velmi známí herci Mickey Rourke a Kim Basinger, ze které tento film udělal hvězdu první kategorie. Aby taky ne, nechala se hodně přemlouvat, aby tuto roli vzala, ale jak je vidět - udělala dobře. Její striptýz je prostě nezapomenutelný. Mezi ní a M. Rourkem to náramě jiskří a jako pár se k sobě taky výborně hodí. Divák doufá, že jim jejich vztah vydrží, ale bohužel už od začátku se ví jak to asi dopadne. Erotické scény působí přirozeně a nijak brutálně. Výborně zvolený hudební doprovod se skládá z hitů z 90. let. Jen kamera působí jakoby tmavě a neostře. Scénář také není nic extra, ale v tomto snímku jsou hlavní city a postavy... ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Elizabeth nosí bílé nebo barevné oblečení, když je s Johnem, nosí černé nebo šedé. (HellFire)
  • Hovorí sa, že Kim Basinger (Elizabeth) neznášala svojho hereckého partnera, lebo smrdel cigaretami a alkoholom. (Raccoon.city)
  • V květnu 2008 se podle Moviefone umístili Mickery Rourke a Kim Basinger v žebříčku 25. nejvíce sexy filmových párů na 1. místě. (HellFire)

Související novinky

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Reklama

Reklama