Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o vášni, jež se vymyká kontrole. Žena, která vede úspěšnou uměleckou galerii, pozvolna shledává, že se propadá hlouběji a hlouběji do děsivého vztahu s mužem, který otevírá její nitro a posunuje rozkoš za hranice všeho, co kdy poznala, neboť je jím svedena k takovému odevzdání, jež nezná žádných zábran. (Bonton Home Video)

Recenze (172)

dormouse 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla už před dávnými lety, ale nepamatovala jsem si, jaký je to příšerný kýč. Každý záběr je jak z reklamy, podhledy, záběry proti světlu, NY dekorativně v pozadí, zcela nesmyslná milostná scéna v dešti na schodech, zbytečně přehnaný kontrast mezi supermoderním bytem Johna a nesmyslně rustikálním interiérem (s tekoucí konvičkou) Elizabeth. Na druhé straně příběh je dobrý, nemohu se zbavit pocitu, jaký by to byl vynikající film, kdyby se jej chopil nějaký jiný řežisér. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už viem, aký je najobľúbenejší ( masturbačný ) film autorky E.L. James. Oproti jej románom ( a následných snímkov ), ale nepostráda vzrušenie, remeselne výborne zvládnutú réžiu a postavy, ktoré sú síce sexy a obrázkovité, ale nie umelé. Takže ak chcete zvracať, tak odporúčam 50 BLA BLA BLA. No a ak kvalitu, tak staré dobré osemdesiate. ()

Reklama

Madison 

všechny recenze uživatele

Erotický thriler alebo smutná dráma? V zobrazovaní sexuálnej príťažlivosti, dráždivosti a vášne je Lyne macher a od mnohých scén - oplývajúcich neopísateľným fluidom erotického napätia - som nemohla odtrhnúť pohľad. Nostalgická osemdesiatková atmosféra, vnútorne nepokojná, skvelá Basinger a najmä atraktívny Rourke, ktorý v tom čase ešte vyzeral k svetu :-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nejsem a patrně nikdy nebudu zazobaným usměvavým hezounem, takže si mohu nechat pouze zdát o tom, že bych si ochočil svůdnou galeristku. Anebo se znovu mrknout na to, jak to John skoulel s Elizabeth, neboť to byl jeden z nejhříšnějších filmů mého dospívání. Dneska to v záplavách dostupného porna působí takřka neuvěřitelně, ale ano, tento snímek skutečně býval žhavý. A já si to pamatuju, takže s hvězdami nešetřím. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Nejznámější hollywoodský erotoman Adrian Lyne vykreslil vztah dvou lidí jako sérii originálních erotických her a díky zásadě "méně je někdy více" se mu podařilo dostat do většiny záběrů tolik jiskření a smyslného napětí, že by z toho slabší povahy mohla postihnout srdeční zástava. Na slavnou "ledničkovou" momentku, která dala vzniknout výrazu erotická gastronomie se jednoduše zapomenout nedá. Nemluvě o scéně, ve které Joe Cocker rozbalí svoje "You Can Leave Your Hat On", aby tak pomohl svůdné Kim Basinger v její snaze zbavit se co nejefektněji veškerého šactva. Závěr filmu je sice dost zvláštní a trochu to vypadá, jakoby si s ním režisér moc nevěděl rady, když se namísto očekávaného vyvrcholení film tak nějak rozplyne do ztracena. To ale nic nemění na faktu, že díky několika vpravdě nezapomenutelným scénám už dnes každý ví, co si představit pod souslovím kultovní erotický film. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • V některých sexuálních scénách byly za Elizabeth použity dablérky. (HellFire)
  • Elizabeth nosí bílé nebo barevné oblečení, když je s Johnem, nosí černé nebo šedé. (HellFire)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenného románu Elizabeth McNeill. (Hans.)

Související novinky

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

Kdo se ponoří do Padesáti odstínů temnoty?

29.01.2016

Kim Basinger se letos objeví v komedii Správní chlapi Shanea Blacka (Iron Man 3), pořádný comeback si ale dá až v únoru 2017. Zahraje si totiž Elenu Lincolnovou, obchodní partnerku a bývalou milenku… (více)

Reklama

Reklama