Reklama

Reklama

VOD (1)

Janice Starlin je majitelkou kosmetické firmy, která se ocitá v existenčních problémech. Aby svou společnost zachránila, přistoupí na nabídku vědce Erica Zinthropa, který experimentuje s látkou vyrobenou z vosích enzymů. Zvířata, kterým látku aplikuje, mládnou a stávají se vitálnějšími. Janice souhlasí, že bude jeho prvním lidským pokusným subjektem. Po příjmu většího množství látky se ovšem stává "ženou-vosou"… (Holina)

(více)

Recenze (18)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Roger Corman v roku (1960), kedy tiež natočil úspešnú horrorovú komédiu "Little Shop of Horrors", sa spoločne s Jackom Hillom réžijne podieľal i na snímku "Wasp Woman". Podarilo sa im stvoriť planý monster-horror o mladej slečne, ktorá sa, pod vplyvom vnútrožilne užívaného séra, mení na akúsi hmyziu kreatúru. Film sa veľmi pomaly rozbieha, a keď sa už konečne začne niečo diať, stroskotáva to na úbohom stvárnení samotnej osej ženy. ** ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jednoduché hororové sci-fi, jehož scénář se poměrně drží při zemi, a tak nesklouzává k vyložené blbosti a neurazí. Na titulní vosí ženu si sice docela počkáme a nakonec její vzezření není žádná sláva, atmosféru tento snímek však má, recyklovaná hudba Freda Katze baví a celkový dojem nakonec dokáže přebít nízká očekávání. ()

Reklama

kitano 

všechny recenze uživatele

Plagat filmu slubuje slusnu "monster" zabavu, je to vsak trochu inak. FIlm je slusne zrezirovany, a pekne buduje atmosferu (miestami posobiva hra svetla a tienov), avsak kamen urazu je prave v tom "monstri", v resp. v kostyme ktory spociva len z masky na tvari. To je velka skoda. Maskeri sa mohli trochu odviazat a stvorit riadnu priseru. To by potom zaver mohol mat skutocne grady. (5/10) ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vědec Eric Zinthrop experimentující s látkou z vosích enzymů nabídne svoje služby majitelce kosmetické firmy Janice Starlinové. Zvířatům kterým je sérum z vosích enzymů podáno mládnou a jsou mnohem vitálnější. Samotná majitelka kosmetické firmy Janice ochotně souhlasí, že se stane prvním lidským testovacím "králíkem". Zdá se, že sérum funguje ale dle Janice pomalu(čekala rychlejší nástup). A tak si sérum začne potají aplikovat sama a ve větších dávkách. To má za následek, že se začne měnit ve vosí ženu. Zanedlouho poté zaměstnanci kosmetické firmy začnou mizet. Nejde asi o nic převratnýho a samotná vosí žena se objeví až cca 20minut před koncem. Navíc pro mnoho dnešních diváků bude zjev vosí ženy spíš komickej. Já však můžu říct, že mě film nenudil a díky svý krátký stopáži film neskutečně rychle utekl. S klidným srdcem mu tak bez problému 3hvězdy dám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „The Wasp Woman“ v režii a produkce Rogera Cormana je prostě fajn béčko, kde se strašně těšíte na to, až vosí ženě pohlédnete do obličeje. A když ten moment nadejde, je to hodně fajn, je to hodně povedené a ta maska je skvělá. Děj pak najednou začíná být skutečně drsný, tedy alespoň na svou dobu. Jo, takových parádních béček bych snesl i více. ()

Galerie (13)

Související novinky

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Reklama

Reklama