Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Ruut 

všechny recenze uživatele

Tohle by mohlo být hezké a důstojné rozloučení s karierou. No snad se Jackie v dalších letech neztrapní když už teda je i nadále aktivní. Výborný herecký výkon, solidní akce, a takové ty asijské taškařice ve stylu 80tých let ruku v ruce s moderní zápletkou ohledně počítačové videohry ladí. Jen moc nedoporučuji zkouknout na jeden zátah staré Police Story 1 až 3 a s nimi tohleto. Přeci jen Jackie už není nejmladší. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 5/10/// +mladí pohlední herci (až na džekýho), rozhodně scéna na policejní stanici, hudební doprovod (menu dvd jsem si pustil snad 20x), široký záběr filmu (i díky dlouhé stopáži), strašně jsem se smál -ale to bych vlastně ani neměl, bohužel smutné scény na mě nepůsobili tak jak by měli (i přesto že mě dost zasáhli), scéna s autobusem je jaxi mimo, film není moc akční/// Snad po roce první film, který jsem si půjčil na dvd (ostatní hodnocené dvd jsou ve zbírce), zaujal mě hlavně přebal dvd. Původní filmy jsem zatím neviděl, ale narovinu se přiznám, že od tohoto kousku jsem čekal trošku více. Vtipné scény střídají ty velmi dojemné a ve výsledku je to takový rozporuplný dojem. Apoň že je z filmu cítit azijský rukopis, je to přecejen úplně jiná podívaná než ta americká kinematografie a pomalu ale jistě začínam oběvovat i tento kout filmového průmyslu. Co říci ještě k filmu: snad jen, že se na to pěkně díva (herci), dobře se to poslouchá (hudba) a dostane se vám několik silných scén, ale tak nějak čekal jsem víc./// Celkem 68%/// ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lacině vypadající pitomost, která nemá absolutně nic co by stálo alespoň trochu za řeč. Totálně všechno dění ve filmu je jenom trapná změt výstřelů a následných jisker. Hudba je úplně mimo realitu a střih je směšnej a zběsilej, kamera úplně o hovně a scénář taktéž. Ta jedna hvězda je za tu malou snahu, která je v pár momentech vidět. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Film, o kterém David Bordwell prohlásil, že se na něj podívá radši, než na Temného rytíře. (If I want an arch-criminal caper aiming for shock, emotional distress, and political comment, I’ll take Benny Chan’s New Police Story.) A to já se zase radši podívám na toho Temného rytíře. Zatímco tam řádí bláznivý šašek, tak tady je to parta dětí. Ale mají to promyšlené líp, než Jigsaw a Joker dohromady...! Hlavní problém je scénář, který je prostě slabý. Kdyby to byla komedie, tak bych přimhouřil oči, ale tohle je zamýšleno vážně... Celý film obsahuje množství prapodivných scén, například autobus, kuličková bomba, které působí samoúčelně. Ale na druhou stranu je mi hrozně sympatické, že Jacky Chan, ačkoliv už není žádný mladík, předvádí některé skvělé kousky, a v podstatě každá akce ve filmu je velmi povedená. Jen jí není tak moc, jak bych chtěl. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Neviem, či je tento film nadväzujúci na predchádzajúce diely Police Story, pretože v Jackieho predhollywoodskej tvorbe mám značné medzery. Škoda, že práve týmto filmom neuskutočnil už toľko avizovaný koniec svojej kariéry, veľmi úspešnej, pretože by to bola dokonalá bodka! Hlavne spracovanie a celkový dojem s Jackieho a scenára ozaj podarený. Jackie hral, Jackie, kopal, dokonalá kombinácia. 85%. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "September Strom", která ve filmu zazní, nazpíval Jackie Chan. (TomikZlesa)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)
  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)

Reklama

Reklama