Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na začátku to moc dobře nevypadalo, potom se z toho ale vyklubala vynikající akční jízda, které vévodí Jackie Chan, tentokrát překvapivě s vážnou tváří. I tak jsem se u nového Jackieho dost dobře bavil a jestli bude jeho každý nový asijský film vypadat nějak takhle, tak by se měl na ameriku hodně rychle vykašlat. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak mě film moc nejlépe nesedl. Čekal jsem akční pecku, kaskadérské kousky a prostě obvyklý standart s Jackiem Chanem. Tak se bohužel moc nestalo. Kaskadérských kousků zde bylo dost, akce celkem taky, ale moc mě nezaujala, film je zvláštní, jako drama mi to moc nesedlo, konec divnej. Jackie Chan zde hrál ale moc dobře, zahrál skvělý herecký výkon. To ale není vše, celá zápletka a příběh nebyly moc dobře vymyšleny. Proto film vidím tak na půl. 50% = *** ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je něco až přízračného. Zatímco nikdo nepochybuje, že takoví van Damme či Segal jsou již nadobro mrtvi a skrz hlínu navršenou na jejich filmařských hrobech na nás tlačí své zatuchlé záhrobní pšouky, Jackie se po dekádě amerických průměrností vrátil prvotřídním akčňákem. Nečekaně vážným a hongkongsky brutálním, emocionáně vypjatým a zběsile akčním, přičemž za zmínku stojí především destrukční jízda neřízeného autobusu, který zničí polovinu Hong Kongu a finální bitka v lego koutku. Takže ačkoliv nemá NEW POLICE STORY s původní Jackieho výtečnou sérií POLICE STORY nic společného vyjma názvu a toho, že Jackie v obou hraje hongkongského policajta, kvalitou si s ní nezadá. Benny Chan natočil i VELKOU RÁŽI, AGENTA BEZE JMÉNA a GEN-X COPS. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tenhle akční fim není z těch, kde ti dobří mají navrch a dávají padouchům nafrak a máte z toho dobrý pocit, ani z těch, kde Jackie Chan skáče jak opice, aby působil komicky. Je o tom, jak se pár znuděných "dospělých dětí" ze zazobaných rodin, jejichž rodiče se jim asi dvakrát nevěnovali, najdou zábavu v zabíjení policajtů. A to cíleně tak, že kopírují stylem jakousi počítačovou hru, kterou jeden z nich vytvořil. Je to dobrá akce, není špatně natošená, ale nesmíte od ní čekat humor ani přísun pozitivní energie, a právě ta mi tu chyběla. 70% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivé pokračování, od filmu s Chanem z roku 2004 o kterým jsem nic moc nevěděl jsem byl mile překvapen. Je takové krásné jak je Chan ze začátku bezmocnej a postupem času dostanou enemáči na prdel. Navíc mi tu Chan ukázal že je to opravdu herec a nejen člověk co rozdává pěstí. A ostatní herci byly též výborní. Jediné co mi vadilo byla délka, ne nenudil jsem se, ale prostě mi nesedla. Ale zato mi sedla hudba která ve filmu vyzněla geniálně. Jackie myslel jsem že to nezvládneš ale jsi génius. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Jackie Chan pro verzi, distribuovanou společností Lions Gate v anglickém jazyce, nadaboval svou postavu sám. (Rominator)
  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno