Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inspektor hongkongské policie Wing vede soukromou válku s gangem, jehož vůdcem je zločinec Joe. Ve chvíli, kdy je vyvražděn celý Wingův tým, stal se z něho jen opilec, který zapíjí vlastní pocit viny. Ke změně dojde až s příchodem Wingova nového kolegy, který ho přesvědčí, že je čas na pomstu. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (280)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak mě film moc nejlépe nesedl. Čekal jsem akční pecku, kaskadérské kousky a prostě obvyklý standart s Jackiem Chanem. Tak se bohužel moc nestalo. Kaskadérských kousků zde bylo dost, akce celkem taky, ale moc mě nezaujala, film je zvláštní, jako drama mi to moc nesedlo, konec divnej. Jackie Chan zde hrál ale moc dobře, zahrál skvělý herecký výkon. To ale není vše, celá zápletka a příběh nebyly moc dobře vymyšleny. Proto film vidím tak na půl. 50% = *** ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem skutečně nečekal. Tak výbornej film sem s Jackie Chanem dlouho neviděl. Neuvěřitelně napínavé, svižné, prostě super. Vynikající záporáci, kteří při jednom zátahu policie zmasakrují Jackiemu celou jeho jednotku. Jediný on přežije. Je celý na dně a propadne alkoholu. Když se dozví o dalším útoku gangu vrací se do služby. Ano pro mě je ten příběh už poněkud ohraný ale to prostě ničemu nevadí. Ten film je prostě výbornej. Nenudí a budete se u něj královsky bavit. Jackie Chan si konečně zahrál v pořádném filmu po všech těch už skoro trapných komediích v kterých hrál doposud. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tak pro začátek, komické vložky Chana nemám rád v žádném filmu, jeho souboje ano. Police story pro mě nebyla zrovna vrcholem HKéry, ale kvality jí upřít nelze. Naštěstí přichází vrchol série po dvanáctileté pauze, Jackie je moudřejší, zralejší a je to poznat i na jeho postavě, která trochu odráží jeho životní cestu. Možná i proto je pro mě NPS jednoznačně nejlepší akční film od doby, co Jackie ochutnal burgery na Manhattanu. Tady si totiž nehraje na žádného klauna, který má pobavit ale na pořádného poldu. Díky Jackie, že jsi mi dal opět zavzpomínat na tvé nejlepší já/roky. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lacině vypadající pitomost, která nemá absolutně nic co by stálo alespoň trochu za řeč. Totálně všechno dění ve filmu je jenom trapná změt výstřelů a následných jisker. Hudba je úplně mimo realitu a střih je směšnej a zběsilej, kamera úplně o hovně a scénář taktéž. Ta jedna hvězda je za tu malou snahu, která je v pár momentech vidět. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Jeden z nej filmů v podání nestárnoucího Jackieho. Co ten chlap v tolika letech pořád dokáže, to je neuvěřitelné. Že mu to za to stojí, se pořád mrzačit:) Každopádně film je parádně povedený. Jak fighty, tak přestřelky a neuvěřitelné kaskadérské kousky. Tady už na sebe více upozornily dva nadějné talenty, Nicholas Tse a Daniel Wu. Opět se vyplatí počkat si až do konce filmu, kde se objevují, jak už je zvykem u Jackieho filmů, nepovedené záběry. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (9)

  • Ačkoliv má film v názvu "Police Story", nemá s předhozími filmy nic společného. (TomikZlesa)
  • Kredit choreograf kaskadérů sdílí Nicky Li (uvedený jako Lee Chung Chi) a Jackie Chan Stunt Team. (Rominator)

Reklama

Reklama