Reklama

Reklama

Svatba mého nejlepšího přítele

  • USA My Best Friend's Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Julianne a Michael uzavřeli na vysoké škole  dohodu: jestli do 28. narozenin nenajdou nikoho lepšího, vezmou si jeden druhého. Vypadá to jako úplná pitomost ale jen do chvíle, než to jeden z nich začne brát vážně. Do určeného limitu zbývá už jen několik dnů a Michael se konečně rozhoupal. Bohužel o ruku nečekaně požádal jinou dívku, než by si Julianne přála. Ta teď musí zapojit veškerou vynalézavě zvrácenou fantazii, aby dostala Michaela zpět. Připravte se na nejlepší svatbu roku. Teď jde opravdu o všechno! (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (182)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Co tak asi k tomu říci, že ano - takovýchto komedií již bylo vytvořeno na statisíce, tahle má možná tu lehčí výhodu v kvalitnějším hereckém obsazení. Pokud chce člověk sledovat film a využít u toho asi 2,5 % mozkové kapacity, pak je tento film superideálním rozhodnutím............... moje hodnocení = 6 z 10. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších romantických komedií 90. let. Usměvavá a přitažlivá Julia Roberts tu doslova září. Tato role jí sedla jako ulitá. Nezaostává za ní ani Cameron Diaz. Její herectví v karaoke baru je prostě úžasné. Ve své době její hvězdná brána dostala zelenou. Julia tu hraje tak trochu mršku v touze překazit jednu svatbu. Láska a city se tu projevují každým coulem, až nakonec vyhraje jedině ta pravá. Šťastný happy and, někomu ukápne slza a je to. Při sledování příběhu divák neví, má-li tam někoho litovat anebo mu přát. Scénář je napsán nadmíru dobře. Všichni pochopili jednotlivé charaktery postav a tak v nich doslova žijí. Já můžu snímek jedině doporučit. Třeba si vtom někdo najde sebe sama a bude sdílet všechny osudové chvilky, jaké tu jsou. ()

Reklama

anli 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie,která je skvěle napsaná a nese sebou prvky,kterým bude každý rozumět.Jistě,není to nic zásadního a velkolepého,ale scénář je svižný,zábavný i smutný a je vidět,že je ze života.Není tu jedno klišé za druhým,ani žádný trapný med.Zato je tu hodně momentů,vyplývajících ze vztahů,které máme každý kolem sebe.A je to hlavně o tom,co člověk cítí opravdu a co si jen namlouvá.A všechny emoce nás utvářejí a pomáhají nám rozhodovat se.A mělo by se jim naslouchat,bez ohledu na důsledky.To nám říká režisér P.J.Hogan,který tady nepředvádí žádné extra nápadité orgie,ale vsadil hlavně na příběh a herce.A příběh je velmi příjemný,zajímavý,správně romantický a hlavní čtveřice Roberts-Mulroney-Diaz-Everet je opravdu vynikající a velmi příjemná.Přičtu-li si k tomu opravdu nápaditý konec,vycházi mi z toho slušně nadprůměrná podívaná,na kterou většina romantických komedií nedosáhne a ke které bude většina diváků(včetně mého já) pravidelně znovu usedat.Dávám tedy svatebních a mých 75%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Julliane (Julia Roberts) a Michael (Dermot Mulroney) jsou dávní přátelé, jejichž přátelství semtam překročilo i hranice lásky. A tak je Julliane docela v šoku, když ji Michael pozve na svatbu s mladou Kim (Cameron Diaz) - uvědomuje si, že Michaela stále miluje. A tak se Julliane musí pokusit ve zbývajících dnech onu velkou událost překazit. Ale nebude to mít vůbec jednoduché, protože Michael Kim opravdu miluje ... Jednoho zasněženého večera jsme se s manželkou rozhodli, že by bylo dobré se podívat zase na nějaký ten romantický film - a volba padla na Svatbu mého nejlepšího přítele. Zatímco žena byla s filmem nadmíru spokojena, mne naopak docela znechutil - nevím co je romantického na tom, že se jedna potroublá (sorry Julie) ženská snaží překazit štěstí jinému páru. Sice se říká, konec dobrý, všechno dobré - ale ani ten mne nijak nenadchl. Herecké obsazení sice září velkými jmény, ale ve filmu jsem nikoho "velkého" neviděl - Julia Roberts je díky své roli hodně nesympatická, Cameron Diaz zase vypadá (a hraje) jako ufňukaná slepička, tak snad jen pánské obsazení (Dermon Mulroney a Ruper Everett) stojí za zmíňku ... ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Velice průměrná romantická komedie, která se řadí vedle většiny ostatních filmů s Julia Robertsovou. Nehledejte v tom nic složitého, ale jako pozadí k žehlení by vás to bavit i mohlo. Fanoušci Robertsové si pošmáknou a já půjdu dál. O ději se nemůžu rozepsat, protože jsem na něj už jednoduše Zapoměl, což taky může trochu svěčit o mém filmařském zážitku z tohoto ,,veledíla". Ostatní herci hrají co umí, a nevychází ze zašlích kolejí. Takže, pokud si potřebujete trošku odpočinout, tak vám tohle asi nemůže nic udělat ;-) ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Natáčení probíhalo v americkém Chicagu. (Terva)
  • Postava Gerge Downese (Rupert Everett) se ve scénáři původně jmenovala Digger Downes. (Terva)
  • V roce 1997 se stal snímek osmým nejvýdělečnějším projektem. Při rozpočtu 46 000 000 amerických dolarů vydělal celosvětově za čtyři týdny skoro 300 000 000 amerických dolarů. (Terva)

Reklama

Reklama