Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Nerozumím, proč by někdo točil takovou hovadinu. Nechci teď nikoho urazit, ale že je scénář práce ženy bylo jasné. Proč ale na režisérskou židli sedl chlap, to mi hlava nebere. Příběh jedno velké klišé, provedení trapná, ubohá, nevtipná, sexistická, oplzlá a blbá pseudokomedie. Nikdy nepoberu ty muzikální vstupy, kdy se jednak nedal poslouchat "zpěv" a dvak to vůbec nedávalo smysl. C. Diaz u mě klesla hodně nízko, Ch. Applegate a její dekolt neměly chybu, krásná S. Blair u mě taky ztratila body, páč upsat se takové sračce... * snad jen za pár scén, kdy se na ty holky dalo dívat. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Proč to má tak nízké hodnocení? Vždyť je to vtipné! :) Konečně jeden film o holkách, jak se baví, a hned je to špatně. Ale jakmile vycházejí slátaniny typu Prci prci prcičky, Bulšit nebo Princ a pruďas, kde se baví převážně mužské publikum, to je pak klasika. Tohle je supr film. Přiměřeně sprostý, přiměřeně vtipný a spíše méně romantický. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Ruku na voňavú buchtu!“ NIEČO NA TEJ MARY JE, PLNOU PAROU VZAD! či BLBÝ A BLBŠÍ sú komédie, ktoré ma rozosmiali. Ale toto bol snáď nejaký nový filmový žáner, či čo. Hysterické, afektované a nevtipné. Scenár snáď ani neexistoval, len voľné náčrty na ten-ktorý deň. Že je to celé „schválne hysterické“, je pekný umelecký zámer, ale nefunguje. Nezachránia to ani brutálne výstupy (Cameron Diazová prefiknutá do oka na pánskej toalete, Selma Blairová prefiknutá plyšovým slonom). Toto sa vážne nevydarilo a nespasí to ani jeden z najväčších smoliarov súčasnej americkej kinematografie, Thomas Jane (PAVUČINA SNOV, ZRADNÁ HLBOČINA, KAT, HMLA, PODOZRENIE, SIEDMY HRIECH, SPRÁVNY POLICAJT). P.S. Dokážu ženy cikať do pisoáru? ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

90 minut trvající odpad. Na venek se sice tváří jako romantická komedie (není to ani romantické ani komedie) - naopak většina scén je dost nechutných (čístírna, pánské záchodky, atd). To že Christina je příšerná, na to jsem si již zvykl, Selma by sice už mohla začít hrát něco jiného než zakřiknuté husičky, ale že se do tohoto cirkusu dala i Cameron Diaz ... no nemam víc slov.. ()

Euchrid odpad!

všechny recenze uživatele

No vida, co nám za lahůdky servíruje programová televizní produkce. Z odposlechu televize u kompu se stala naprosto regulerní fascinace tímto filmem. Takovou blbost jsem ani nečekal a vůbec jsem jenom zíral s otevřenou pusou. Snaha nám naservírovat polooblečené sexy herečky je tak samoúčelná až naprosto vyznívá do prázdna (hlavně proto,ž že to jsou takové krávy) a fakt nevím, co jiného by jako mohlo někoho donutit k tomu aby to viděl. Teda kromě protažení krku u nevěřícného kroucení hlavou celou hodinu a půl. A to ani nemluvím o láhudkách typu montáže, nebo muzikální výstupy v restauraci. Přitom herečky sexy jsou, zvlášt Christině to fakt sluší, tak proč jenom musí být celkový zažitek tak odpuzující, že je vám to vlastně jedno, netuším. Ale radši nezkoumat... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno