Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová a její přítelkyně vyznávají pravidlo nevázaného života. Prostě se nikdy nezadat. Muži jsou tu k tomu, aby se s nimi pobavily. To nejhorší, co vás může potkat je, citově se na ně vázat. Jednoho dne však Christina potká na diskotéce Petera. Vzájemné sympatie však skončí s koncem večera a zdá se, že Peter s Christinou se již nikdy nesetkají. Sebevědomá dívka však nemůže dostat blonďatého chlapíka z hlavy, a tak její nejvěrnější kamarádka Courtny vymyslí bláznivou cestu na svatbu Peterova bratra. To už je dost dobrý důvod k setkání. Výlet je však jednou velkou pohromou, která vyvrcholí ve chvíli, kdy se zjistí, kdo se to vlastně žení! A to není zdaleka všem trablům konec. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (266)

tnp101 

všechny recenze uživatele

Emancipované hrdinky, o které by žádný chlap při smyslech neopřel kolo, se vydávají na vzrušující životní cestu hledat dokonalého muže, kterého jedna z nich náhodou potkala a nechtěl jí opíchat. Hele, tahle chčije do pisoáru! Obě mají vytahaný špinavý kalhotky. Boží! Hele, on má piercing na péru a jí se to péro zasekne za mandle, když mu ho kouří. Prostě sexy. 30% ()

Merggie 

všechny recenze uživatele

Áno, bolo to trápne. Trápny humor, trápne všetko. Lenže tento film sa ani v jednom momente nesnažil tváriť inteligentne. Žije si svoj vlastný naivný svet. Nepoučuje a vlastne ani nenudí. Teda ak momentálne neriešime svoju životnú krízu. Má zabávať a ja som sa bavil dosť. Možno viac ako by som sa mal:-) Cameron zvládla úlohu "pošahanej" slečny vynikajúco. Len verím, že to naozaj iba hrala. ()

Reklama

Sagara 

všechny recenze uživatele

Subjektivne: Mam tu jediny pathviezdickove hodnotenie. Bohuzial, aj ked termin Guiltypleasure povazujem za velmi alibisticky termin, pri tomto filme je to uplne tak. Ano tato komedia ma vzdy spolahlivo rozosmeje.. a videl som ju asi najviac krat... Raz dokonca desatkrat behom jedneho mesiacia a neprejedla sa mi. Je to tak... bohuzial. Objektivne: fakt je to blbost... ale celkom zabavna blbost ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na tohle existuje jen jedno slovo - HROZNÉ! Kdyby to aspoň byla třeba i násilně vyvolávaná sranda - ale není.... Spíše je celý tento paskvil k pláči. Bohužel se nedá ani říci, že by jindy sexy Cameron Diaz a Christina Applegate vypadaly v tomhle snímku nějak výrazně sexuálně přitažlivě. Nepomůže jim k tomu ani promenáda v kalhotkách a podprsenkách - tento film je prostě špatný od začátku až do konce. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Film se skládá z (mnohdy i docela vtipných) epizodek, které se však jako celek rozpadají a ztrácí na atraktivitě. Prostě sexy měl být televizní sitcom, ve kterém by si hrdinky podávaly chlapy dobrých dvacet epizod. Jako varianta půl hodiny trvajících holčičích "Přátel" by to bylo jistě mnohem stravitelnější, než coby utahaný celovečerní film... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (16)

  • Film sa natáčal v mestách San Francisco, Santa Clarita, Petaluma, Richmond, San Rafael, Sebastopol i Południowej Pasadenie (Kalifornia, USA) od 2. apríla do 15. júna 2001. (Arsenal83)

Reklama

Reklama