Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

anais 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal hraje, podobně jako ve filmu Nico, odchovance své čtvrti. Každý ho zná, ať dobrák či zločinec, se všema je zadobře. Udržuje křehkou hranici mezi dobrem a zlem až do chvíle, kdy mu jeden z jeho dětských kamarádů zastřelí parťáka. Pokud máte rádi Stevena Seagala, tak vězte, že Nemilosrdná spravedlnost je jeden z jeho lepších filmů. Děj je hloupý, najde se tu i pár nelogičností, ale o to zas tak nejde. Seagal kosí jednoho bídáka za druhým, a to zastíní kdejaký dějový neduh. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická Seagalovka – tupý scenár a trápny Seagal. Tu hrá dokonca Taliana, ktorý má úzke styky s mafiou. No sú to tí najúbohejší mafiáni, akých som kedy vo filme videl. Jediné, čo delí túto úbohosť od zaslúženej jednej hviezdičky, je skvelý padúch v podaní Williama Forsytha. A ešte som sa celkom pobavil na tom, ako Steve vytrel podlahu s bandou grázlov pomocou biliardovej gule. Síce sa posledných pár rokov hovorí, že to už nie je ten starý dobrý Seagal, no ten starý Seagal nebol o nič lepší, akurát bol trochu štíhlejší. Veď za celú svoju kariéru natočil len dva filmy, ktoré prekročili hranicu podpriemeru: Executive Decision a My Giant, aj to len preto lebo sa v nich mihol na nejakých 5-10 minút. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Top 3 Seagal. Skoda, ze som to objavil az v casoch ked je dobry film s tymto panom rovnaky mytus ako slusny politik. Hranie mu sice nikdy neslo ale v tejto variacii na Pepka Doyla pripadne Dirty Harryho mu to celkom svedci. A hlavne ten film okolo neho je prekvapivo solidny. Ale samozrejme ziadna uberpecka to noe je. Iba velmi kvalitne B-cko. 7/10 ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejbrutálnější seagalovka z doby, kdy byl Steven na vrcholu. S protivníky se tu moc nemaže a dost nekompromisně je vymlátí. Tu jim ustřelí nohu brokovnicí, tu je prohodí sklem od auta, tu jim propíchne hlavu otvírákem. Hodně solidní film, který si na nic nehraje. Na můj vkus se bere moc vážně a Seagal se tu zbytečně pokouší hrát (což mu moc nejde), na druhou stranu má pořád respekt a vypadá jako někdo, s kým bych nechtěl mít konflikt. Flynn válí i režijně, zejména atmosféra a prostředí Brooklynu jakožto nehostinné čtvrti, kde není bezpečno, se mu podařilo vykreslit takřka dokonale. William Forsythe je asi nejlepším seagalovským záporákem ever. Pro mě naprostá oddechovka, která ale u mě nemá takový melancholický nádech jako Hard To Kill, které jsem viděl víckrát a dám si ho raději než tohle. 60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V Seagalově nevyrovnané filmografii tenhle akční thriller působí velmi osvěžujícím dojmem a dokazuje, že když měl Seagal štěstí na režiséra, natočil zajímavý film, ve kterém exceluje v záporné roli William Forsythe. Samotný Seagal je zde ve vynikající formě, ale k dokonalosti má film daleko. Béčko zůstane béčkem. 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Je to prvý film Stevena Seagala, kde si sám Steven nerobí choreografie súbojov. Vo všetkých troch predošlých filmoch (Nico, Hard to Kill, Marked for Death) bol choreografom on. (Seag)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)
  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)

Reklama

Reklama