Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravedlnost bude zcela určitě jedním z nejpovedenějších Seagalových snímků. Nechybí mu skromná dávka humoru, úměrná porce parádních soubojů, solidní příběh, ale zejména plný kotel výtečné atmosféry Brooklynu. Bitky Stevena Seagala v této době ještě neskutečně baví, byť nedává svým soupeřům sebemenší šanci a likviduje je s naprostým přehledem. Nemilosrdnou spravedlnost bych rozhodně neoznačil za nějaké obyčejné či laciné béčko. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Opat vyborny Segos, akurat ze na rezisersku stolicku si sadol John Flynn /Kriminal so Stallonem/. Scenar je sice klasicke seagalovske klise, ale film ma temnu atmosferu, vyborne akcne sceny /bitka v bare bola skvela/ a zaporak v podani Williama Forsythe /Tenkrat v Americe, Potize s Arizonou/ je maximalne uveritelny. Pista Segos roli alfa samca presne taky, aky ma byt. Na tento film nemozem napisat nic zle, lebo ako pubertak som filmecek miloval a nic sa nezmenilo ani po 15 rokoch. Ovsem to najlepsie od Steva sa este iba chystalo. 92 %. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravedlnost mi vždycky připadala strašně přehnaně drsňácká a hrozně nastavovaná spoustou hluchých a nudných scén. Gino nechutně frajersky se kasající v baru je hrozně směšnej. Jo, rvačky jsou v pohodě, ale zbytek je prostě tragédie. Budeme-li za Seagalovu hvězdnou éru považovat filmy od Nica po Glimmer Mana, tak tohle je jednoznačně nejslabší film této éry. Lepší než tohle je spousta současných, tolik zatracovaných, seagalovek. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Top 3 Seagal. Skoda, ze som to objavil az v casoch ked je dobry film s tymto panom rovnaky mytus ako slusny politik. Hranie mu sice nikdy neslo ale v tejto variacii na Pepka Doyla pripadne Dirty Harryho mu to celkom svedci. A hlavne ten film okolo neho je prekvapivo solidny. Ale samozrejme ziadna uberpecka to noe je. Iba velmi kvalitne B-cko. 7/10 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Michael Frank: 1. Don't Stand in My Way - Gregg Allman [4:10] ,2. Shake the Firm [3:28] ,3. Temptation [3:56] ,4. When the Night Comes Down [3:26] ,5. One Good Man [3:30] ,6. Puerto Riqueno [2:36] ,7. Bad Side of Town [3:52] ,8. Bigger They Are (The Harder They Fall) [2:46] ,9. Main Title [4:02] ,10. One Night in Brooklyn [3:39] ,11. Final Encounter [4:25], ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Film se natáčel v říjnu 1990 v Brooklynu. (ssfan)
  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)
  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)

Reklama

Reklama