Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, ktorý si pustíte, keď máte chuť na priamočiaru akciu deväťdesiatch rokov, plnú násilia, drog, cigariet, štetiek, nekompromisných scén, tvrdých chlapov a jednoduchých, úderných hlášok. 90-te roky nám vo filmovom priemysle akčných béčok priniesli mnoho nezabudnuteľných vecí a jednou z nich sú najmä drsní a prvotriedni záporáci, ktorí sa dnes už nenosia, pretože by to spoločnosť netolerovala. Niekedy netreba k dokonalosti veľa, stačí byť najväčší psychopatický grázel akého svet kedy videl. Keď sa na odvetu prihlási majster akčných filmov v najlepšej forme, tak niet čo vyčítať. Za mňa klasika, akú si doprajem kedykoľvek. 80%. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jakkoli slovo 'nekompromisní' ve spojení s filmy mám čím dál méně ráda, neb je poněkud nadužíváno, zde se mu neubráním - nekompromisní, osmdesátkami dýchající svižná akce. Seagal ozlomvaz láme končetiny i střílí, chutě běhá, sype ze sebe jednu drsnou promluvu za druhou, je-li člověk v náladě na takový typ filmu, nejspíš se bude dobře bavit, alespoň mně se to poštěstilo. Navíc se nemohu ubránit luzné představě S. S., kterak se po dokončení čištění Brooklynu od italské mafie vydává do matičky stověžaté očistit tuto od buddhistů z Vinohrad. ()

Reklama

Dale 

všechny recenze uživatele

Typická Seagalovka – tupý scenár a trápny Seagal. Tu hrá dokonca Taliana, ktorý má úzke styky s mafiou. No sú to tí najúbohejší mafiáni, akých som kedy vo filme videl. Jediné, čo delí túto úbohosť od zaslúženej jednej hviezdičky, je skvelý padúch v podaní Williama Forsytha. A ešte som sa celkom pobavil na tom, ako Steve vytrel podlahu s bandou grázlov pomocou biliardovej gule. Síce sa posledných pár rokov hovorí, že to už nie je ten starý dobrý Seagal, no ten starý Seagal nebol o nič lepší, akurát bol trochu štíhlejší. Veď za celú svoju kariéru natočil len dva filmy, ktoré prekročili hranicu podpriemeru: Executive Decision a My Giant, aj to len preto lebo sa v nich mihol na nejakých 5-10 minút. ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Mezi akční klasiky devadesátých let Out for Justice bez pochyby patří a v Seagalově filmografii se jedná o nejbrutálnější článek. Většina scén nekompromisních a prostředí drsného New Yorku má patřičný efekt. Steven ve vrcholné formě a W. Forsythe je démonický záporák. Scénář je pravda trochu jednodušší, ale v tomto případě lze tento nedostatek bez problému akceptovat. Divácký požitek spočívá hlavně v přehledné akci a zejména na efektivních bitkách. Ostrý snímek, který se nikde nezdržuje a jde rovnou k věci. 75% ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Steven Seagal nebyl tlustý prase, hrál dobře a předváděl dobré bojové umění? Tak kde jsou? Proč nemůže točit i v současné době jako je tento. Vždyť by stačilo zhubnout pár desítek kilo a vybírat si lepší scénáře. Tento film má kupodivu celkem solidní scénář, i když nějaké ty díry v něm jsou. Dost mně překvapil Wlliam Forsythe, kterého jsem měl možnost zatím vidět snad jen ve Skále, ale v tom to filmu předvádí naprosto vynikající výkon a jeho padouch je prostě paradní. Na svou dobu jistě hit ale troufám si napsat, že v dnešní době je to klasika a hlavně je to skvělá akční pecka s tehdy ještě dobrým Seagalem. Právem zasloužené 4* a jeden z těch lepších filmu se Seagalem. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Kvůli požadavkům Stevena Seagala (Gino) byla role Williama Forsytheho (Richie) zkrácena. (VSVB)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)
  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama