Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších filmů Steven Seagala, to každopádně. Ale mám v jeho kariéře několik ještě lepších favoritů. Tohle je takový lepší průměr. Navíc se mi na tom nejvíc líbil magor Richie Madano (William Forsythe). Ale ani naše ústřední hvězda nezůstávala vůbec pozadu. Násilí tu bylo v hojné míře a to je přesně to, co mám u jeho filmů tolik rád. Navíc počet mrtvých byl rovněž velmi uspokojující. Jen velká škoda, že tu bylo i několik nudnějších pasáží, které přibrzdily jinak slušně našlápnutou brutalitku…60% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Nemilosrdná spravedlnost bude zcela určitě jedním z nejpovedenějších Seagalových snímků. Nechybí mu skromná dávka humoru, úměrná porce parádních soubojů, solidní příběh, ale zejména plný kotel výtečné atmosféry Brooklynu. Bitky Stevena Seagala v této době ještě neskutečně baví, byť nedává svým soupeřům sebemenší šanci a likviduje je s naprostým přehledem. Nemilosrdnou spravedlnost bych rozhodně neoznačil za nějaké obyčejné či laciné béčko. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy Steven Seagal nebyl tlustý prase, hrál dobře a předváděl dobré bojové umění? Tak kde jsou? Proč nemůže točit i v současné době jako je tento. Vždyť by stačilo zhubnout pár desítek kilo a vybírat si lepší scénáře. Tento film má kupodivu celkem solidní scénář, i když nějaké ty díry v něm jsou. Dost mně překvapil Wlliam Forsythe, kterého jsem měl možnost zatím vidět snad jen ve Skále, ale v tom to filmu předvádí naprosto vynikající výkon a jeho padouch je prostě paradní. Na svou dobu jistě hit ale troufám si napsat, že v dnešní době je to klasika a hlavně je to skvělá akční pecka s tehdy ještě dobrým Seagalem. Právem zasloužené 4* a jeden z těch lepších filmu se Seagalem. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, ktorý si pustíte, keď máte chuť na priamočiaru akciu deväťdesiatch rokov, plnú násilia, drog, cigariet, štetiek, nekompromisných scén, tvrdých chlapov a jednoduchých, úderných hlášok. 90-te roky nám vo filmovom priemysle akčných béčok priniesli mnoho nezabudnuteľných vecí a jednou z nich sú najmä drsní a prvotriedni záporáci, ktorí sa dnes už nenosia, pretože by to spoločnosť netolerovala. Niekedy netreba k dokonalosti veľa, stačí byť najväčší psychopatický grázel akého svet kedy videl. Keď sa na odvetu prihlási majster akčných filmov v najlepšej forme, tak niet čo vyčítať. Za mňa klasika, akú si doprajem kedykoľvek. 80%. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak Přepadení v Pacifiku! Tohle je Seagal v nejlepší formě a ve svym vůbec nejlepším filmu. Jako nekompromisní Gino si razí cestu skrz špinavý ulice Brooklynu, aby dopadnul zfetovanýho hajzla v podání Williama Forsytha. Akce, střílečky, hlášky a samozřejmě Stevenův trademark - spousta zlámaných končetin. Závěrečné zúčtování s brokovnicí je fajn a správně oldschool, ale co se týče efektu, tak vítězí zcela jistě scéna v baru, kde Seagal, s pomocí kulečníkové koule omotané v hadru, zlikviduje početnou grupu zmrdů, a jednoho z nich ještě stačí dvakrát vrátit do telefonní budky. Bomba. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Film sa mal pôvodne volať The Price of Our Blood ale tvorcovia ho neskôr zmenili na Out for Justice. (Seag)
  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)
  • Vůz, který řídí v závěrečné scéně Ritchieho gang, je slavný americký automobil Buick GNX. (OceanView)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno