Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Divočák 

všechny recenze uživatele

"Když klidně zabiješ policajta před stovkou svědků, musíš umřít. Jediný rozdíl je, že tenhle chce umřít ve své čtvrti." Čtvrtá zastávka na mojí velké letní Seagalovské jízdě. Čtvrtá zastávka a zároveň jeden z vrcholů. Nemilosrdná spravedlnost je asi nejdrsnější Stevův film. Původní anglický název "Out for justice" vyjadřuje děj i ducha filmu dokonale. Stevovi hned na začátku popraví parťáka a tak sebere svou brokovnici a vydává se sám do ulic Brooklynu nastolit spravedlnost. Protože "tak" to v téhle čtvrti chodí. Žádné zbytečné kecy, žádné zbytečné morální ponaučení, kdyby Steve nezachránil aspoň to malé štěňátko, už bych si málem pomyslel, že to snad ani není on. Záporák s tváří Williama Forsytha je sice dvoutunový vypasený (spider)vepř a na jeho image se silně podepsala doba vzniku filmu (dnes už by přeci jen asi spíš šňupal koks, než že by celou dobu potahoval z fajfky trávu), ale nějaké to charisma rozhodně má a chrochtat krev si určitě zaslouží. No a když Steve zabalí kulečníkovou kouli do kapesníku a pak s tímhle "kladivem" vypráská zuby půlce kulečníkového baru, jste si už naprosto jistí, že na podobnou Seagalovskou lahůdku zase jen tak nenarazíte. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Michael Frank: 1. Don't Stand in My Way - Gregg Allman [4:10] ,2. Shake the Firm [3:28] ,3. Temptation [3:56] ,4. When the Night Comes Down [3:26] ,5. One Good Man [3:30] ,6. Puerto Riqueno [2:36] ,7. Bad Side of Town [3:52] ,8. Bigger They Are (The Harder They Fall) [2:46] ,9. Main Title [4:02] ,10. One Night in Brooklyn [3:39] ,11. Final Encounter [4:25], ()

Reklama

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Dobová trapná móda, špatné dialogy, ale neuvěřitelné tempo a Seagal v nejlepší formě. Jeden den, jedna noc, perfektní lokální soundtrack v čele s Beastie Boys, malé fóry, kulečníková koule, štěně v pytli a Forsythe v šílené roli, která se nedá zapomenout, ale jako brooklynský rodák do ní skvěle zapadl. Tímto výkonem navázal až úlohou šerifa v Devils Rejects. Poslední zhlédnutí 4/2021. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

V Seagalově nevyrovnané filmografii tenhle akční thriller působí velmi osvěžujícím dojmem a dokazuje, že když měl Seagal štěstí na režiséra, natočil zajímavý film, ve kterém exceluje v záporné roli William Forsythe. Samotný Seagal je zde ve vynikající formě, ale k dokonalosti má film daleko. Béčko zůstane béčkem. 60% ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Tak sem to shlidnul a musim rict ze to bylo vpohode :) hudba dobra,seagal dobrej a drsnej tak jak ma byt :) dostal sem chut na stary seagalovky :) rozhodne jeden z jeho lepsich filmu (ztech starsich) :) hej tak vole update a nechapu hodnoceni..tohle by melo mit tak 80% to je fakt sleha kurva ten richie je blazen psychopat curak..skvela hudbaa..jak ost tak songy..no sleep to broooklyyyyn!! ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)
  • Je to prvý film Stevena Seagala, kde si sám Steven nerobí choreografie súbojov. Vo všetkých troch predošlých filmoch (Nico, Hard to Kill, Marked for Death) bol choreografom on. (Seag)
  • Shannon Whirry v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama