Reklama

Reklama

VOD (1)

Brooklin se proměnil ve válčiště gangů. Policista Gino Felino však přijímá způsob boje brutálních zabijáků. Zůstává sám, ale nikdo proti němu nemá šanci, protože policista skvěle ovládá nejenom zbraně, ale také východní bojové umění. Žádná Ital nemůže uniknout vlivu mafie, platí to i o Ginovi, ale neznamená to, že by neprosadil bez milosti zákon. Steven Seagal přichází počtvrté a způsob, jakým zakročí proti lidem mimo zákon, vyráží dech, protože Gino Felino je nemilosrdná spravedlnost. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Kdepak Přepadení v Pacifiku! Tohle je Seagal v nejlepší formě a ve svym vůbec nejlepším filmu. Jako nekompromisní Gino si razí cestu skrz špinavý ulice Brooklynu, aby dopadnul zfetovanýho hajzla v podání Williama Forsytha. Akce, střílečky, hlášky a samozřejmě Stevenův trademark - spousta zlámaných končetin. Závěrečné zúčtování s brokovnicí je fajn a správně oldschool, ale co se týče efektu, tak vítězí zcela jistě scéna v baru, kde Seagal, s pomocí kulečníkové koule omotané v hadru, zlikviduje početnou grupu zmrdů, a jednoho z nich ještě stačí dvakrát vrátit do telefonní budky. Bomba. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jakkoli slovo 'nekompromisní' ve spojení s filmy mám čím dál méně ráda, neb je poněkud nadužíváno, zde se mu neubráním - nekompromisní, osmdesátkami dýchající svižná akce. Seagal ozlomvaz láme končetiny i střílí, chutě běhá, sype ze sebe jednu drsnou promluvu za druhou, je-li člověk v náladě na takový typ filmu, nejspíš se bude dobře bavit, alespoň mně se to poštěstilo. Navíc se nemohu ubránit luzné představě S. S., kterak se po dokončení čištění Brooklynu od italské mafie vydává do matičky stověžaté očistit tuto od buddhistů z Vinohrad. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Drsný film s drsným prostředím. William zvládl svou ůlohu dokonale a závěr, kdy se Steven pere se sjetým protivníkem je určitě nejbrutálnější co sem kdy viděl, ale někdy to nešlo a musel sem se smat, třeba jak William vytáhne na Seagala panvičku a chce ho přetahnout, ale Seagal mu panvičku vyrve z ruky a přetáhne Williama. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejbrutálnější seagalovka z doby, kdy byl Steven na vrcholu. S protivníky se tu moc nemaže a dost nekompromisně je vymlátí. Tu jim ustřelí nohu brokovnicí, tu je prohodí sklem od auta, tu jim propíchne hlavu otvírákem. Hodně solidní film, který si na nic nehraje. Na můj vkus se bere moc vážně a Seagal se tu zbytečně pokouší hrát (což mu moc nejde), na druhou stranu má pořád respekt a vypadá jako někdo, s kým bych nechtěl mít konflikt. Flynn válí i režijně, zejména atmosféra a prostředí Brooklynu jakožto nehostinné čtvrti, kde není bezpečno, se mu podařilo vykreslit takřka dokonale. William Forsythe je asi nejlepším seagalovským záporákem ever. Pro mě naprostá oddechovka, která ale u mě nemá takový melancholický nádech jako Hard To Kill, které jsem viděl víckrát a dám si ho raději než tohle. 60% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Toto je ten typ filmu, ktorý si pustíte, keď máte chuť na priamočiaru akciu deväťdesiatch rokov, plnú násilia, drog, cigariet, štetiek, nekompromisných scén, tvrdých chlapov a jednoduchých, úderných hlášok. 90-te roky nám vo filmovom priemysle akčných béčok priniesli mnoho nezabudnuteľných vecí a jednou z nich sú najmä drsní a prvotriedni záporáci, ktorí sa dnes už nenosia, pretože by to spoločnosť netolerovala. Niekedy netreba k dokonalosti veľa, stačí byť najväčší psychopatický grázel akého svet kedy videl. Keď sa na odvetu prihlási majster akčných filmov v najlepšej forme, tak niet čo vyčítať. Za mňa klasika, akú si doprajem kedykoľvek. 80%. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (14)

  • Součástí soundtracku se stala známá skladba kapely Bestie Boys "No Sleep Till Brooklyn, která právě pojednává o lokalitě, kde se děj filmu odehrává. (OceanView)
  • Slovo „fuck“ je ve filmu vysloveno 114 krát. (POMO)
  • Rolu Gina Felina mal pôvodne hrať herec Sylvester Stallone, ktorý chcel ešte raz spolupracovať s režisérom Johnom Flynnom (spolupráca na filme Lock Up). John Flynn však nakoniec obsadil Stevena Seagala. (Seag)

Reklama

Reklama