Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Všechny tři jsou báječné a dokážou si dělat legraci samy ze sebe. Komedie, kterou lze vidět víckrát. Goldie sice moc nemusím, ale to parodií má švih. Bette Midler je úžasná tím, jak kašle na svá kila navíc, a platí to i ostatních jejích filmech, byť nemá přímo velkých rolí. Diane Keaton je perfektní jako vždy. Jen jsme o ní kdysi četla, že si sama navrhuje oblečení a nebo dokonce nosí své vlastní. A je to trochu poznat. Ať vezmete Allenovy filmy, tohle nebo třeba Lepší pozdě nebo později, stále nosí kalhoty nabrané v pase, roláky a přepásané kabáty nebo saka. Jenomže je tak dobrá, že jí to odpouštím. No, a zatočit takhle s chlapy, co odkládají ženy a mění je za mladší modely by se neměly bát ani ženské v Česku. A na závěr- viděla jsem jen dabované. Ještě že alespoň nepřezpívali tu závěrečnou píseň a nechali ji v originále. ()

Agatha 

všechny recenze uživatele

Tato komedie měla slušný předpoklad stát se dobrou komedií, herecké obsazení je plné slavných jmen a držitelů Oscara atd. (G. Hawn, D. Keaton, E. Heckart). Ale scénář se nedá nazvat jinak než nudným. Pár vtipných momentů se sice najde, ale těch teda zoufale málo. Herecké výkony tomu úplně odpovídají, s tímto scénářem by zázrak nevykouzlila ani Katharine Hepburn. S takovým hereckým potenciálem to mohlo dopadnout daleko lépe. Přiznám se, že jsem si to pustil jen kvůli oscarové Eileen Heckart, pro kterou byla role matky Diane Keaton její poslední v životě. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že jsem správná cílovka pro tuhle konkrétní komedii, ale věřím, že svoje publiku si najde :-) Nějak nemusím styl "pomsty" na exmanželech s mladšími modely :-) Nějaké scénky jsou trefné a úsměvné, ale na můj vkus je v "Klubu odložených žen" spousta hluchých míst.. Úroveň rozhodně pozvedá perfektní obsazení, bez kterého by snímek neměl takovou šťávu.. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

"Ty máš tak pozitivní přístup. Ty jenom záříš. Ty budeš asi opravdu šťastná... lythium?" Zdařilá komedie, která spolehlivě stojí na svižně odsýpající zábavě a silném obsazení hlavních rolí, zejména pekelně hláškující Bette Midlerové. Pokud se to místy zadrhne nějakým slabším momentem, vzápětí to vynahradí scéna, u které se člověk skvěle baví (aukce) nebo se směje nahlas (plošina). ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

...." Co ty flašky?"......"Já už nepiju, měla jsem tu návštěvu."..... "A koho? Guns and Roses?"...... Všechny tři herečky mám moc ráda a nápad, jak se ženský s přetočeným tachometrem spojí, aby dokázaly, že ještě neřekly poslední slovo, je fajn, ale kdyby se vystřílely ze scénáře momenty, kdy samy sebe ztrapňují a chovají se tak, že se manželům není co divit, a taky zmizela hudebnětaneční scéna v bílém, šla bych s hodnocením i výš. PS: nevím, co sehrálo roli po sedmi letech, ale tumáte, holky, tu uzurpovanou hvězdičku. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Brenda mluví o Cynthiině bývalém manželovi a jeho přítelkyni jako o "Louis a Lestatovi", což je odkaz na film Interview s upírem, kde Louis a Lestrat byli dva upíři. (HappySmile)
  • Doktoři vytvořili pro Goldie Hawn falešnou kolagenovou injekci tak, že jí do rtů píchli neškodný fyziologický roztok. Hawn později poznamenala, že tato zkušenost byla docela bolestivá a odradilo ji to od toho, aby někdy ve skutečnosti zkoušela kolagenové injekce. (HappySmile)
  • Při závěrečné scéně, kdy Elise Elliot (Goldie Hawn), Brenda Cushman (Bette Midler) a Annie Paradis (Diane Keaton) zpívají oslavnou píseň "You Don´t Own Me" od Leslie Gore, se Elise "záhadně" změní boty. Ve chvíli, kdy zpívají uvnitř budovy, má páskové střevíce s tenkým podpadkem, ale jakmile vyjdou ven, boty jsou jiné. (Dixieboy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno