Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vítejte v Klubu odložených žen! Ve skvělé satiře bitev dvou pohlaví s chytlavými hláškami a geniální komikou tří hereckých hvězd ve špičkové formě. Bette Midler, Goldie Hawn a Diane Keaton hrají ženy z Manhattanu středního věku, které mají společné víc než jen dlouholeté přátelství. Po letech, kdy vše obětovaly svým manželům, byly vyměněny za mladší a krásnější ženy. Tato trojka je ale společně odhodlána proměnit svou bolest v zisk. Přijdou s důmyslně prohnaným plánem jak zasáhnout své bývalé tam, kde to opravdu bolí – v jejich peněženkách! Pohodlně se usaďte a sledujte, jak to vypadá, když se odložené ženy naštvou, vyrovnají se s realitou a pak získají daleko víc. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Běžná komedie o tom, jak jedná ženská z nudy spááchala sebevraždu, a tři další jí příjdou na pohřeb, kde zjistí, že jsou na tom podobně jako ta, co už odešla ze života dobrovolně, než aby skončila někde na klinice či pod koly auta, anebo jiným způsobem. Na tyhle tři ženy ten konec teprve čeká, tak co mají dělat do chvíle, než se dostaví? Zkouší ledacos, ale sami se v sobě dostatečně ne a ne vyznat. ()

Dixieboy 

všechny recenze uživatele

"Koukni se na sebe. Jsi krásná ženská, ale protože jdeš ve stopách Cher, zůstala jsi pořád v pubertě..." přesně tyhle hlášky a herecké výkony tří hlavních hrdinek jsou důvod, proč se na tento klub vždy rád podívám :) Sarkastická Brenda, nejistá Annie a pijící a čoudící Elise v podání Bette, Diane a Goldie... to prostě funguje. Jde vidět, že se holky znají i v soukromí, protože jim to neskutečně klape. A rozhodně bych tento film neoznačil za film pro stárnoucí ženy... je plný vtipu a scén na téma, které bude aktuální pořád... Přesto mě jedna z těchto dam bavila víc než ty další a to byla Goldie se svými hláškami "Pro herečku v Hollywoodu existuje pouze trojí věk. Žába, prokurátorka, řidič slečny Daisy... ", to mě vždy pobaví! nehledě na to, že její nafouknutá pusa si vysloužila rovnou celou hvězdičku. tenhle film mě prostě vždy bude bavit a je škoda, že se nikdy nekonalo pokračování... i když s reputací dvojek je to možná jen dobře. ()

Reklama

werus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, Klub odložených žen si toto hodnocení zaslouží. A to jsem od tohoto víkendově-odpoledního filmu moc nečekela. Zaujalo mě ale obsazení (Goldie Hawn, Diane Keaton, S. J. Parker, Maggie Smith), tak jsem si řekla že to zkusím. A musím říct, že komedie je to příjemná a pár výtečných hlášek si asi budu pamatovat ještě dlouho ("Kde je Shelby?" "V autě." "V přihrádce?" "V kufru.") Nemůžu to srovnávat s filmy k zamyšlení, musíte ale uznat že v žánru komedie je to konkurenceschopný film, který ukazuje, jak ženy dokážou být za určitých okolností velmi nápadité a tvůrčí :). Moje hodnocení zvyšuje i Dane Keaton, která je mi hodně sympatická. Zkrátka, dle mého názoru, s Klubem odložených žen můžete strávit velmi příjemné chvíle :). ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tenhle film nemá žádné silné momenty. Všechno sleduje pečlivě vypsaný klišé postup tak typický pro animované filmy pro děti. A vrcholem celého snažení manželek, vloupání se do bytu a hledání špíny na exmanžele, bylo donutit je platit? Pointa mi nepřišla moc věrohodná. Možná si jen stačilo vklidu sednout a vše si vyříkat. Ale to bychom zase neměli tenhle film, že. ()

Tominni 

všechny recenze uživatele

Povedená (lehce feministická) komedie o třech ženách, které mají po čtyřicítce, manželé se jim nepovedli  a tak se spojí do klubu odložených žen a pomsta bude sladká. Role všem třem hlavním představitelkám zcela sedla, proto i to nadprůměrné hodnocení, protože trošku chybí nějaké překvapení nebo neočekávaná zápletka, vše jde tak nějak automaticky, ale když to těm dámám prostě tak ladí….. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (22)

  • Trailer obsahuje scény, které se neobjevily ve filmu. (HappySmile)
  • Ze všech hereček, které ve filmu hrají opuštěné manželky, je Diane Keaton jediná, která se nikdy nevdala. Bette Midler je provdaná za svého prvního manžela, se kterým se vzali v roce 1984, a Goldie Hawn si prošla dvakrát rozvodem, avšak od roku 1983 žije s jedním partnerem, kterým je herec Kurt Russell. (jezurka42)
  • Goldie Hawn, Bette Midler a Diane Keaton se narodily v rozmezí 45-ti dní od sebe a všechny spolu během natáčení slavily své padesáté narozeniny. (Valsadora)

Reklama

Reklama