Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je to veľmi dobrá komédia, ale nedosahuje ani z ďaleka kvality originálu, či prvého dielu. Hlavné mínus je absencia hlášok, ktorých je tu akosi málo. Na druhej strane je tu niekoľko totálne skvostných scén, ako napríklad dobrodrúžstva v kempe. Zamrzí opäť zlá dejová línia, opäť krútiaca sa okolo strýka Festera. Herci sú vynikajúci (hlavne trio Julia, Ricci, Lloyd), rovnako aj réžia a hudba. Ďalšie výtky sú rovnaké ako pri jendotke (napr. atmosféra domu). Je to skôr na takých 70%, kým jednotka by bola na 90% - cítiť tam pokles, ale stále je to kvalitná zábava. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ve dvojice si tvůrci dovolili oproti klasickému seriálu podstatně více inovací, je tu totiž například malý Pubert Addams, ale nejen ten, i bratranec It se dočkal potomka. Každopádně tím nejzásadnějším jsou opět děti, tentokrát na letním táboře. Ten podobně jako besídka v jedničce nastavuje zrcadlo trapnosti a zároveň baví, prakticky nejvíce ze všeho ve filmu! Závěrečné divadlo je dokonalé, parádně černohumorné a především v režii opět vynikající Christiny Ricci! Divadlo samozřejmě zdaleka není vše, je tu celý pohled na "normální společnost" a samozřejmě jedinečná scéna mučení, tedy spíše dvě! První ještě ne tak brutální (i když je to z mého pohledu sporné), spíše nápravná Kumbaya a druhá, již ta poslední nejbrutálnější možnost, sledování disneyovek! S dětmi v kýčovitém domečku jsem opravdu soucítil, takhle dlouho bych pravděpodobně nevydržel! Vůbec kdyby šlo o dnešní hrůzostrašné přetáčky! Tedy, s jedničkou prakticky srovnatelné, herecky, trikově a výpravou opět dokonalé. Kumbaya my Lord! 80% ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

"I Think Their Whole Family's Like Some Weird Medical Experiment. I Think They're Like, Circus People!." Vše začíná při starém, Fester vyje na měsíc, děti si hrají na hřbitově, Morticia a Gomez se nadevše milují a na scéně se objevilo i nové ztělesnění extra zla v podobě neškodného miminka s knírkem. Kdo jiný, než Fester a jeho tělesné žádosti, mohou opět působit problémy. K tomu přidáme vypočítavou, všehoschopnou chůvu a příběh může začít. Wednesday je zde ve svých monolozích ještě dokonalejší než před tím a její pobyt na skautském táboře Chipewa, tedy střet s klasickou americkou mentalitou, vrcholící v její obžalobě Ameriky za zničení indiánské kultury, je absolutně dokonalá záležitost. V patnácti ji nešlo nemilovat, dokonalá... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Morbidná "Rodina Addamsovcov" je späť! Znova v réžii Barryho Sonnenfelda a v tomto istom hereckom obsadení. Do rodiny však pribudne mimino - malý Pubert; strýko Fester sa zamiluje do čiernej vdovy Debbie; a súrodenci Wednesday a Pugsley si to užívajú na letnom tábore... Stále je to perfektná čierna komédia, pri kotorej som rovnako dobre bavil ako pri prvej časti. **** ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)
  • Natáčelo se od 8. února do 9. června 1993 v Kalifornii. (Varan)
  • Severoamerické tržby černé komedie byly 48,9 milionu dolarů, celosvětové 110,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama