Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Zvyčajne ostávajú diváci z pokračovaní úspešných filmových hitov rozčarovaní, ja ich mám naopak rada. Vo väčšine prípadov sa mi totiž potvrdilo, že "dvojka" prekonala "jednotku". A toto je ukážkový príklad spomínaného prípadu. Až TOTO boli konečne Addamsovci. Úchylni, morbídni, svojskí, perverzní, zvrátení. Mučení smiechom a letným slnkom, zabávajúci sa hrou na francúzsku revolúciu (samozrejme, aj s gilotínou a inými patričnými nástrojmi), tancujúci šarmantné tango ... A v prípade jedného člena i zažívajúci priehršte lásky a vášne. Vlastne, keď sa tak zamyslím, pri prvom pozretí nebolo veľa scén, pri ktorých by som sa neprehýbala od smiechu ... Naopak, všetko bolo tak veľmi, ale veľmi vtipné ... Od stoicky rodiacej Morticii, cez šarmantné bábo s fičúrskymi fúzikmi a jeho podarene žiarlicich súrodencov až po jednotlivé etapy Fosterovho ošiaľu zvaného Debby. A, prirodzene, detský tábor ... Ak by sa celý film točil len okolo neho, či presnejšie v ňom, asi by som mala svojho osobného favorita na komédiu storočia ... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Zdařilé pokračování známé morbidní rodiny. Tentokrát si strýčka Festra vyhlédla zlotřilá vražedkyně novomanželů a touží po jeho penězích. Rodina musí vynaložit hodně sil, aby zabránila odchodu strýčka na věčnost. A to ještě mají problémy obě dvě větší děti, když je rodiče pošlou na tábor rozmazlených dětí. ()

Reklama

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, že jsou Addamsovi tak krásní lidé, bylo by to někde mezi odpadem a jednou hvězdou, protože formálně jde o typickou americkou podřadnou rodinnou komedii s milující se dobře situovanou rodinou a trapnými zloduchy, kteří ji chtějí okrást. První díl, z něhož jsem viděl jen začátek a konec, lautr to samý. Tady je sice aspoň ten tábor (proč z něj Wednesday tak nutně musela na tu svatbu?), ale i na něm jsou odpůrci trapnější než trapní a slíbené skalpování stejně neproběhlo. Samozřejmě ani jeden zajímavý záběr, místo toho rychlé nájezdy, dramatické vhledy, otravný střih, zbytečné scény, neutichající hudba, prostě i technicky popcornová devadesátková žánrovka jak vyšitá. Pochválit mohu jen dokonalý výběr představitelů Addamsových a jejich stylizaci, zvláště pak šarm obou rodičů a úsměv Wednesday. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

po nedávném zopakování druhého dílu této rodinky musím něco napsat. Na jedničku to nemá, ale stále si udržuje vyšší úroveň, než kdejaká pokračování. Naštěstí herci zůstali stejní a zábavy je tam taky dost. Ale tentokrát už jen lepší 3*. [ PŘÍBĚH: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

O triedu lepsie ako jednotka. Najviac ma bavila linia na tabore s Christinou Ricci. Z nej vyzaroval neskutocny sexappeal aj ked bola este len decko. A tie stastim sfetovane deti som mal chut zabit rovnako ako ona a tak si jej pomstu zakazdym vychutnavam. Jej pokus o usmev je rovnako zabavny ako ked sa o usmev snazil Arnie v T2. Ale aj hlavna linia, ktora sa znova toci okolo Festera je ovela zabavnejsia. Joan Cusack si tu strihla perfektnu a nadhernu mrchu. Skoda, ze sme si naposledy mohli vychutnat tak perfektny kasting. Vzdycky ma mrzelo, ze nevznikla s nimi aj trojka, ale smrt Raula Juliu to prekazila a ten videoshit s Timom Curry je nepozeratelny. Potesili aj nejake tie hviezdne camea (Nathan Lane, Tony Shalhoub). Takze celkovo som sa bavil viac ako pri jednotke. CZ dabing je uplne na hovno jak obsadenim tak prekladom, SK je perfektne obsadeny, ale miestami mi preklad tiez nedaval zmysel, takze film rozhodne odporucam v originály. 7/10. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Severoamerické tržby černé komedie byly 48,9 milionu dolarů, celosvětové 110,9 mil. (NIRO)
  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) po svatebním obřadu hází kyticí, v anglickém originále se na ni vrhnou svobodné ženy a volají „Me, me!“ („Já, já!“), v českém dabingu to však neuslyšíme. Kytici chytí Wednesday (Christina Ricci) a jedna z žen jí nazve „tramp!“ (coura). To v českém dabingu také zcela chybí. (Cenobita)
  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)

Reklama

Reklama