Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

LeoH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na seriál a první film už docela zavál čas, takže při rodinném opáčku dvojky před pár dny se nesrovnávalo, ale nadšeně řehtalo a lapalo po dechu nad tím, jak je tahle oslava jinakosti šmrncovní, dekadentní, nekorektní, nevázaná, chytrá a tak vůbec. Nejvášnivější tango, nejděsivější dívčí úsměv, nejzákeřnější táboroví vedoucí, nejvypečenější rekonstrukce prvního Dne díkůvzdání a ještě mnoho dalších nej. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele

"You have taken the land which is rightfully ours. Years from now my people will be forced to live in mobile homes on reservations. Your people will wear cardigans, and drink highballs. We will sell our bracelets by the road sides. You will play golf and enjoy hot hors d'oeuvres. My people will have pain and degradation. Your people will have stick shifts. The gods of my tribe have spoken. They have said, "Do not trust the Pilgrims. Especially Sarah Miller." And for all these reasons I have decided to scalp you and burn your village to the ground." ()

Reklama

BloodyVamp 

všechny recenze uživatele

Říká se, že dvojky jsou vždy slabší. Ovšem v tomto případě to neplatí. Dvojka je lepší zejména díky vynikající Joan Cussack (a jak byla v té době ještě sexy !) a vydařenější zápletce s jasným tahem na branku. Černého humoru ještě více přibylo, makabróznost a morbidita dosahuje vrcholu (boží scény kdy se Christina Ricci pokouší zabít nedávno narozeného bratříčka- to je prostě k sežrání nebo pokusy Cussack odporavit strýce Festera muhehehe !), takovým vrcholem je doslova "vyhlazení bílých v táboře" při slavnosti her díkuvzdání. Něco takového se jen tak nevidí. A závěr prostě nemá chybu. Jedna z mých nejoblíbenějších komedií. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ve dvojice si tvůrci dovolili oproti klasickému seriálu podstatně více inovací, je tu totiž například malý Pubert Addams, ale nejen ten, i bratranec It se dočkal potomka. Každopádně tím nejzásadnějším jsou opět děti, tentokrát na letním táboře. Ten podobně jako besídka v jedničce nastavuje zrcadlo trapnosti a zároveň baví, prakticky nejvíce ze všeho ve filmu! Závěrečné divadlo je dokonalé, parádně černohumorné a především v režii opět vynikající Christiny Ricci! Divadlo samozřejmě zdaleka není vše, je tu celý pohled na "normální společnost" a samozřejmě jedinečná scéna mučení, tedy spíše dvě! První ještě ne tak brutální (i když je to z mého pohledu sporné), spíše nápravná Kumbaya a druhá, již ta poslední nejbrutálnější možnost, sledování disneyovek! S dětmi v kýčovitém domečku jsem opravdu soucítil, takhle dlouho bych pravděpodobně nevydržel! Vůbec kdyby šlo o dnešní hrůzostrašné přetáčky! Tedy, s jedničkou prakticky srovnatelné, herecky, trikově a výpravou opět dokonalé. Kumbaya my Lord! 80% ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

"I Think Their Whole Family's Like Some Weird Medical Experiment. I Think They're Like, Circus People!." Vše začíná při starém, Fester vyje na měsíc, děti si hrají na hřbitově, Morticia a Gomez se nadevše milují a na scéně se objevilo i nové ztělesnění extra zla v podobě neškodného miminka s knírkem. Kdo jiný, než Fester a jeho tělesné žádosti, mohou opět působit problémy. K tomu přidáme vypočítavou, všehoschopnou chůvu a příběh může začít. Wednesday je zde ve svých monolozích ještě dokonalejší než před tím a její pobyt na skautském táboře Chipewa, tedy střet s klasickou americkou mentalitou, vrcholící v její obžalobě Ameriky za zničení indiánské kultury, je absolutně dokonalá záležitost. V patnácti ji nešlo nemilovat, dokonalá... ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Počítalo se i se třetím pokračováním příběhů Addamsovy rodiny. Už během natáčení druhého dílu měl nicméně Raul Julia (Gomez) zdravotní problémy, které vedly k jeho úmrtí a Anjelica Huston (Morticia) odmítla, aby ho v roli jejího manžela kdokoli nahradil. (Dixieboy)
  • Aby Wednesday vypadala jako tapeta a dřevěné obložení, musela její představitelka Christina Ricci strávit v maskérně 4,5 hodiny. V hotovém filmu jde o pasáž trvající pouhé 4,5 vteřiny. (Dixieboy)
  • Když v závěru filmu přichází na návštěvu chůva a je představena jako Dementia (Carol Hankins), Fester (Christopher Lloyd) je okouzlen a představuje se: „Jmenuji se Fester, to znamená rez.“ Což není úplně přesný překlad, protože slovo "fester" se dá přeložit jako rozklad, hnis či degenerace. (Cenobita)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno