Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měla toto pokračování Addamsových ráda úplně stejně jako první díl. S odstupem času už ale umím poznat, že je je Addamsova rodina 2 o hodně slabší než první díl. Herecké výkony jsou samozřejmě naprosto perfektní a i humor stále drží stejnou laťku jako v prvních Addamsových, ale co se týče námětu a celkově příběhu je tato dvojka opravdu slabá. Už jen to, v jaké míře se zde vyskytují zpívané scény nebo scény, které jsou až nehorázně nereálné ... Na tři hvězdičky to není, ale plné čtyři to taky úplně nejsou ... Každopádně ale i přes to všechno, se na tento film opravdu velmi ráda dívám a i po tolika letech se u něj stále dobře bavím. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

"I Think Their Whole Family's Like Some Weird Medical Experiment. I Think They're Like, Circus People!." Vše začíná při starém, Fester vyje na měsíc, děti si hrají na hřbitově, Morticia a Gomez se nadevše milují a na scéně se objevilo i nové ztělesnění extra zla v podobě neškodného miminka s knírkem. Kdo jiný, než Fester a jeho tělesné žádosti, mohou opět působit problémy. K tomu přidáme vypočítavou, všehoschopnou chůvu a příběh může začít. Wednesday je zde ve svých monolozích ještě dokonalejší než před tím a její pobyt na skautském táboře Chipewa, tedy střet s klasickou americkou mentalitou, vrcholící v její obžalobě Ameriky za zničení indiánské kultury, je absolutně dokonalá záležitost. V patnácti ji nešlo nemilovat, dokonalá... ()

Reklama

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dvojka Addams Family se nemá vůbec za co stydět. Oproti jedničce působí svěžím dojmem, je zde víc vtipů, ale horší atmosféra (taková míň "Addamsovská"). Příběh je opět suprový, zaměřený více na děti než dospělé a to je jen dobře, protože malá Wednesday, kterou hraje Christina Ricci, je naprosto nezapomenutelná.. :-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 7/10/// +postavy, lepší příběh, více černého humoru a vtipných scének, více herců -opět jsem se smíchy neválel pozemi, děj je trošku rozvleklí, některé scény jsou zbytečné nebo nezáživné/// Po zkušenosti s prvním filmem už jsem nečekal tolik, ale dostal jsem víc. Nebýt to někdy zbytečně moc uhozené a bláznivé, mohlo to být i na čtvrtou hvezdičku. I tak ale celkem spokojenost, hlavní je, že jsem se víc bavil než nudil a některé scénky jsou výtečné (hlavně tábor)./// Celkem 68%/// ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Morbidná "Rodina Addamsovcov" je späť! Znova v réžii Barryho Sonnenfelda a v tomto istom hereckom obsadení. Do rodiny však pribudne mimino - malý Pubert; strýko Fester sa zamiluje do čiernej vdovy Debbie; a súrodenci Wednesday a Pugsley si to užívajú na letnom tábore... Stále je to perfektná čierna komédia, pri kotorej som rovnako dobre bavil ako pri prvej časti. **** ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Severoamerické tržby černé komedie byly 48,9 milionu dolarů, celosvětové 110,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno