Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Výborné pokračování se zcela drží originálního stylu jedničky, navíc ani příběhově nevaří z vody: Addamsovo odolné miminko Pubert, zamilovaný Fester omotaný kolem prstu chůvy/vražedkyně Debbie, sluníčkový tábor pro exaltované děti. Sehrané obsazení se kompletně vrací a sází jeden povedený, morbidní vtípek na "obráceně" šťastný rodinný/rodičovský život za druhým. „Festere, doufám, že jednoho dne poznáš, jaká to je radost mít děti a platit někomu, aby ti je vychoval.“ ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Tohle je velmi zvláštní případ 4 hvězd. U většiny pokračování filmů se očekává že máte základ a k tomu je potom nadstavba nových fórů. Tady jako by úplně chyběl základ, zato ty nové vtipy jsou naprosto geniální. Je tam výborný situační humor, skvělé dialogy, Wednesdayka perlí, že by ji jeden sežral, ale z Festera je najednou už naprostý debil, v podstatě chybí tak typický černý humor a vůbec je to méně Addamsovské. Je to prostě až moc jiné. I tak ale čtyři rozhodně dát musím. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rodinu Addamsových potkala šťastná událost - narození malého syna. Starší sourozenci se s novým přírůstkem jen tak nechtějí smířit, a tak jsou Addamsovi nuceni přijmout chůvu, která by malého prcka ochránila před přílišným zájmem jeho sourozenců. Krásná Debbie (Joan Cusack) by mohla být tou pravou - kdyby se pod vizáží příjemné mladé dámy neskrývala vraždící bestie zvaná "Černá vdova", toužící po majetku Addamsových... Celkově mi příběh přišel o chlup plytší, než první Addamsovi - ale vše vynahrazovaly desítky vtípků - hlavně celý letní "pionýrský" tábor byl naprosto dokonalý (stejné pocity jako Wednesday a Pugsley jsem na takovýchto táborech míval taky, naštěstí mučení sledování disneyovek jsem prodělat nemusel - i když si vzpomínám, že jsme jednou na táboře museli shlédnout jakýsi ruský válečný film). Ale což, Addamsovi jsou tradičně výborní - nejlepší asi Christina Ricci, kterou role malé Wednesday "udělala"... ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měla toto pokračování Addamsových ráda úplně stejně jako první díl. S odstupem času už ale umím poznat, že je je Addamsova rodina 2 o hodně slabší než první díl. Herecké výkony jsou samozřejmě naprosto perfektní a i humor stále drží stejnou laťku jako v prvních Addamsových, ale co se týče námětu a celkově příběhu je tato dvojka opravdu slabá. Už jen to, v jaké míře se zde vyskytují zpívané scény nebo scény, které jsou až nehorázně nereálné ... Na tři hvězdičky to není, ale plné čtyři to taky úplně nejsou ... Každopádně ale i přes to všechno, se na tento film opravdu velmi ráda dívám a i po tolika letech se u něj stále dobře bavím. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Ve dvojice si tvůrci dovolili oproti klasickému seriálu podstatně více inovací, je tu totiž například malý Pubert Addams, ale nejen ten, i bratranec It se dočkal potomka. Každopádně tím nejzásadnějším jsou opět děti, tentokrát na letním táboře. Ten podobně jako besídka v jedničce nastavuje zrcadlo trapnosti a zároveň baví, prakticky nejvíce ze všeho ve filmu! Závěrečné divadlo je dokonalé, parádně černohumorné a především v režii opět vynikající Christiny Ricci! Divadlo samozřejmě zdaleka není vše, je tu celý pohled na "normální společnost" a samozřejmě jedinečná scéna mučení, tedy spíše dvě! První ještě ne tak brutální (i když je to z mého pohledu sporné), spíše nápravná Kumbaya a druhá, již ta poslední nejbrutálnější možnost, sledování disneyovek! S dětmi v kýčovitém domečku jsem opravdu soucítil, takhle dlouho bych pravděpodobně nevydržel! Vůbec kdyby šlo o dnešní hrůzostrašné přetáčky! Tedy, s jedničkou prakticky srovnatelné, herecky, trikově a výpravou opět dokonalé. Kumbaya my Lord! 80% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)
  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) po svatebním obřadu hází kyticí, v anglickém originále se na ni vrhnou svobodné ženy a volají „Me, me!“ („Já, já!“), v českém dabingu to však neuslyšíme. Kytici chytí Wednesday (Christina Ricci) a jedna z žen jí nazve „tramp!“ (coura). To v českém dabingu také zcela chybí. (Cenobita)
  • Když se Fester (Christopher Lloyd) loučí se svobodou (v čase 39:28), Gomez (Raul Julia) ukazuje na svatební dort a nazve ho "la pièce de résistance" (mistrovské/vrcholné dílo). (Cenobita)

Reklama

Reklama