Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

divak84 

všechny recenze uživatele

bezva komedie pro volný čas. děti jsou skvělé, christina je přímo užasná až geniální s tím mrtvolně cynicko-chladným pohledem vždy a všude (krom ještě geniálnějšího pokusu se usmát)..prostřední čas mixující zamilovaného ferstera a letní tabor je trošku nudící, ale jinak je to paradní komedie se skvělými gagy v provedení dvou dětí. jeden z mála dobře nadabovaných filmů. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Morbidná "Rodina Addamsovcov" je späť! Znova v réžii Barryho Sonnenfelda a v tomto istom hereckom obsadení. Do rodiny však pribudne mimino - malý Pubert; strýko Fester sa zamiluje do čiernej vdovy Debbie; a súrodenci Wednesday a Pugsley si to užívajú na letnom tábore... Stále je to perfektná čierna komédia, pri kotorej som rovnako dobre bavil ako pri prvej časti. **** ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Rodinu Addamsových potkala šťastná událost - narození malého syna. Starší sourozenci se s novým přírůstkem jen tak nechtějí smířit, a tak jsou Addamsovi nuceni přijmout chůvu, která by malého prcka ochránila před přílišným zájmem jeho sourozenců. Krásná Debbie (Joan Cusack) by mohla být tou pravou - kdyby se pod vizáží příjemné mladé dámy neskrývala vraždící bestie zvaná "Černá vdova", toužící po majetku Addamsových... Celkově mi příběh přišel o chlup plytší, než první Addamsovi - ale vše vynahrazovaly desítky vtípků - hlavně celý letní "pionýrský" tábor byl naprosto dokonalý (stejné pocity jako Wednesday a Pugsley jsem na takovýchto táborech míval taky, naštěstí mučení sledování disneyovek jsem prodělat nemusel - i když si vzpomínám, že jsme jednou na táboře museli shlédnout jakýsi ruský válečný film). Ale což, Addamsovi jsou tradičně výborní - nejlepší asi Christina Ricci, kterou role malé Wednesday "udělala"... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony všech zúčastněných si udrželi stejný lesk a šmrnc, ale všechny je tentokrát jasně převálcovala právě Christina Ricci. Především i díky její roli jsem si tuhle herečku docela zamiloval a nedám na ní dopustit. Tahle drobná dívenka má talent už od narození a jejím obsazením si režisér Sonnenfeld hodně navýšil credit a úspěšnost obou svých filmů. Film se dokonce dočkal i jedné nominace na Oscara a mnoha dalších na nejrůznějších prestižních filmových festivalech. Oba díly Addams Family jsou jasným důkazem, že kvalita prvního a druhého dílu nemusí být vždy propastná a diváci si v obou snímcích můžou naplno užívat míchaný koktejl černého humoru, výborných hlášek a morbidní zábavy. ()

(mOnkey) 

všechny recenze uživatele

Druhou Addamsovic famílii jsem měl vždycky raději než první díl. Její příběh je totiž celkově zábavnější, (černo)humornější a také rozvětvenější, což se ukázalo být obrovskou výhodou. Obě dvě zápletky (s tou druhou se pak mísí ještě jedna menší podzápletka) jsou výborné a dávají více vyniknout postavám, které v nich vystupují. Všichni hlavní členové této rodiny jsou totiž zajímaví a zaslouží si dostatek vlastního prostoru. Takže tu máme potomstvo odsunuté na dětský tábor, na kterém si můžou tvůrci převážně skrze dceru Wednesday utahovat z domnělé nadřazenosti privilegovaných dětí a jejich povýšeného chování. Strýčku Festerovi se pak do života vloudí chůva nejmladšího potomka Morticie a Gomeze (a právě na jejich dítko připadá ona třetí podzápletka), černá vdova, která neprahne po lásce, ale pouze po penězích (a kohopak to nevidím v této roli, báječnou Joan Cusack alias Sheilu z amerického Shameless). Já zas prahnu po legraci a tu mi tento film poskytuje měrou vrchovatou. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)
  • Když se Fester (Christopher Lloyd) loučí se svobodou (v čase 39:28), Gomez (Raul Julia) ukazuje na svatební dort a nazve ho "la pièce de résistance" (mistrovské/vrcholné dílo). (Cenobita)

Reklama

Reklama