Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie už stojí v hlbokom tieni predchodcu. Zápletka s vražednou pestúnkou čo si spraví zálusk na Festera predznamenáva ďalšiu pohodovú jazdu. Lenže tá sa rozbieha pomaly a s vedľajšou líniou z letného tábora zbrzdí tempo úplne. Ku koncu sa navyše dostaví záverečný hrebíček do rakvy v podobne romantického vzplanutia so všetkými škaredými vecami čo na filme nemáme radi. Skrátka rozprávková zaľúbenosť mládeže bez nadsázky, presný opak štýlovosti Gomeza a Morticie. Popravde, že s niečím tak lacným vyrukujú práve Addamsovci som nečakal. Ešteže tento diel zachraňuje zopár dobrých hlodov. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Dvojka Addams Family se nemá vůbec za co stydět. Oproti jedničce působí svěžím dojmem, je zde víc vtipů, ale horší atmosféra (taková míň "Addamsovská"). Příběh je opět suprový, zaměřený více na děti než dospělé a to je jen dobře, protože malá Wednesday, kterou hraje Christina Ricci, je naprosto nezapomenutelná.. :-) ()

Reklama

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Druhý díl drží atmosféru prvního dílu a v lecčems ji domlsává. Bizardní novorozeně s knírkem je příkladem, kam Adamsovi poskočili. Herci opět dokázali, jakými výrazovými schopnostmi disponují a je radost na ně opět pohledět. Hlavně Wednesday mě velmi potěšila - její divadelní rozhled a názory s následným přeorientováním táborové inscenace k masakru jsou perfektní. V třetím díle by mohla třeba režírovat v Royal court theater nebo třeba na Off Broadwayi. Ještě černější, vtipnější než jednička... Makabralní... ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

648. hodnocený film: Opět jsem se pobavil nad míru a sledoval osudy těch malejch Addamsových děcek, třeba v táboře plném trapáků odhodlaných ukazovat své elitářské manýry. Nebo pak se můžete pobavit nad příběhem vdavekchtivé Debbie, která uloví Festera Addamse, který je zaslepen jejími ko..., tedy bujným poprsím... 4* jsou kvalitním ohodnocení, i když bych se klidně nemusel stydět za 5*, ale to by byl úlet. 4* ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Morbidná "Rodina Addamsovcov" je späť! Znova v réžii Barryho Sonnenfelda a v tomto istom hereckom obsadení. Do rodiny však pribudne mimino - malý Pubert; strýko Fester sa zamiluje do čiernej vdovy Debbie; a súrodenci Wednesday a Pugsley si to užívajú na letnom tábore... Stále je to perfektná čierna komédia, pri kotorej som rovnako dobre bavil ako pri prvej časti. **** ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Nejmladší z Addamsových dětí se jmenuje Pubert, přitom takto se měl v původním černobílém seriálu jmenovat nejstarší chlapec. Ten však nakonec dostal jméno Pugsley (Ken Weatherwax), protože Pubert přišel tvůrcům příliš sexuální. V roli Puberta se střídaly dvě holčičky - dvojčata Kristen a Kaitlyn Hooper. (Stupet)
  • Když Debbie Jellinsky (Joan Cusack) čeká v baru na výbuch bomby, která má zabít Festera (Christopher Lloyd), zpívá a tančí na písničku "Macho Man" od Village People. (Cenobita)

Reklama

Reklama