Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je to láska na první úlek, když Gomez a Morticia přivítají do rodiny Addamsových nový přírůstek – Puberta, heboučkého, roztomilého, vousatého synka! Poté, co se Fester bezhlavě zamiluje do vnadné chůvy Debbie Jilinské, Wednesday a Pugsley zjistí, že je to černá vdova a masová vražedkyně, která plánuje zařadit Festera do sbírky svých mrtvých manželů. Budoucnost rodiny se stane ještě pochmurnější, jakmile se nehodná chůva za Festera provdá a děti pošle na letní tábor. Ale Wednesday má stále eso nebo dvě v rukávu... (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (303)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony všech zúčastněných si udrželi stejný lesk a šmrnc, ale všechny je tentokrát jasně převálcovala právě Christina Ricci. Především i díky její roli jsem si tuhle herečku docela zamiloval a nedám na ní dopustit. Tahle drobná dívenka má talent už od narození a jejím obsazením si režisér Sonnenfeld hodně navýšil credit a úspěšnost obou svých filmů. Film se dokonce dočkal i jedné nominace na Oscara a mnoha dalších na nejrůznějších prestižních filmových festivalech. Oba díly Addams Family jsou jasným důkazem, že kvalita prvního a druhého dílu nemusí být vždy propastná a diváci si v obou snímcích můžou naplno užívat míchaný koktejl černého humoru, výborných hlášek a morbidní zábavy. ()

Kerbello 

všechny recenze uživatele

Tohle je velmi zvláštní případ 4 hvězd. U většiny pokračování filmů se očekává že máte základ a k tomu je potom nadstavba nových fórů. Tady jako by úplně chyběl základ, zato ty nové vtipy jsou naprosto geniální. Je tam výborný situační humor, skvělé dialogy, Wednesdayka perlí, že by ji jeden sežral, ale z Festera je najednou už naprostý debil, v podstatě chybí tak typický černý humor a vůbec je to méně Addamsovské. Je to prostě až moc jiné. I tak ale čtyři rozhodně dát musím. ()

Reklama

LeoH 

všechny recenze uživatele

Vzpomínky na seriál a první film už docela zavál čas, takže při rodinném opáčku dvojky před pár dny se nesrovnávalo, ale nadšeně řehtalo a lapalo po dechu nad tím, jak je tahle oslava jinakosti šmrncovní, dekadentní, nekorektní, nevázaná, chytrá a tak vůbec. Nejvášnivější tango, nejděsivější dívčí úsměv, nejzákeřnější táboroví vedoucí, nejvypečenější rekonstrukce prvního Dne díkůvzdání a ještě mnoho dalších nej. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Jako dítě jsem měla toto pokračování Addamsových ráda úplně stejně jako první díl. S odstupem času už ale umím poznat, že je je Addamsova rodina 2 o hodně slabší než první díl. Herecké výkony jsou samozřejmě naprosto perfektní a i humor stále drží stejnou laťku jako v prvních Addamsových, ale co se týče námětu a celkově příběhu je tato dvojka opravdu slabá. Už jen to, v jaké míře se zde vyskytují zpívané scény nebo scény, které jsou až nehorázně nereálné ... Na tři hvězdičky to není, ale plné čtyři to taky úplně nejsou ... Každopádně ale i přes to všechno, se na tento film opravdu velmi ráda dívám a i po tolika letech se u něj stále dobře bavím. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Dvojka je rovnako zábavná a ujetá ako prvá časť. Je veľká škoda, že Raul Julia zomrel. Viem si predstaviť, že by natočili ešte jednu časť, ktorá by to celé ukončila. Addams family je skvelou zmesou bizarností a čierneho humoru, ktorý ale funguje. Aj tá preexponovanosť, aj tá naivita u postáv. A myslím, že som tam dokonca postrehol aj rasizmus. V rámci súčasných trendov sú niektoré veci krásne úsmevné. (Napríklad Disney) A Cusacková je tu riadne sexy. Čo som netušil, že vie byť. Inak to má všetko čo robilo prvú časť takou cool. Len viac. Don´t fuck with Wednesday! ()

Galerie (38)

Zajímavosti (23)

  • Studio Paramount oslovilo Michaela Jacksona, zda by k filmu nenapsal hudbu. Ke spolupráci nakonec nedošlo, protože hudebník čelil obvinění ze zneužívání dětí. Autoři tedy na jeho adresu vymysleli vtípek a Jackson nakonec hudbu použil ve svém krátkém filmu Ghosts (1996). (Dixieboy)
  • Gomez (Raul Julia) servíruje svému dítěti koktejl z vodky, syrového vejce a worcesterové omáčky se slovy, že jde o "hair of the pup" (štěněcí chlupy). Existuje přitom drink, který se jmenuje "hair of the dog" (psí chlupy) a má pomáhat proti kocovině. (Cenobita)
  • Postava astmatického hubeného kňoury, Joela Glickera (David Krumholtz), do něhož se zamiluje Wednesday (Christina Ricci), měla údajně shodné rysy s režisérem Barrym Sonnenfeldem, který si zahrál Joelova otce Mela. V rozhovoru uvedl, že mu hraní vůbec nejde. (Dixieboy)

Reklama

Reklama