Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fester Addams už je dlouhou dobu nezvěstný. Jeho bratr, patriarcha rodiny Gomez Addams, se cítí za jeho zmizení odpovědný a lituje desítek let, které strávil bez něj. Každý rok v den výročí Festerova zmizení pořádá Addamsova rodina seanci a prosí o jeho návrat. Po pětadvaceti letech se konečně dočkají odpovědi. Muž odpovídající Festerově popisu zaklepe na dveře jejich sídla, s pochybnou psychiatričkou jménem dr. Greta Pinder-Schlossová a rodinným právníkem Tullym Alfordem po boku. Podle nich se Fester ztratil v bermudském trojúhelníku a nyní trpí amnézií. Je tenhle člověk skutečně Fester? (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (437)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marc Shaiman: 1. Deck The Halls/Main Title ,2. Morning ,3. Seances And Swordfights ,4. Playmates - The Kipper Kids ,5. Family Plotz ,6. The Mooche ,7. Evening ,8. A Party...For Me? ,9. Mamushka - Raul Julia/Christopher Lloyd ,10. Thing Gets Work ,11. Fester Exposed ,12. Teh Rescue ,13. Finale ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Kožené řemeny, rozpálené pohrabáče..." "Později, drahý." Tohle patří k té spoustě věcí, které jsem ve své době nechal minout kolem. Viděl jsem jen pár dílů seriálu v telce, na tohle jsem do kina nešel. Takže další setkání až po desítkách let. Možná bych si to tehdy ani tak neužil. Anjelica Huston je naprosto kouzelně rozkošná, nikdy jsem ji nějak nemusel, ale snad se narodila jen pro tuhle postavu. Ta jména - slečna Bradbury, paní Craven. ()

Reklama

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Geniální. Jednoduše geniální. Nepřekonatelná adaptace klasického amerického seriálu. Takhle přesně mají Addamsovic vypadat. Anjelica Huston je naprosto dokonalá a její vzrušený vzdech ve scéně mučení by měl patřt do síně slávy. Spolu s úžasným Raulem Juliou tvoří snad nejharmoničtější pár v historii. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám takový problém: dostala jsem se k tomuhle filmu až před pár týdny, to znamená cca 20 let poté, co bych z něj blaženě ucvrnkávala do spodního prádla a v záchvatech smíchu cenila plomby. Tak nějak mi to přišlo málo ujeté, málo vtipné a celkově mě film nebavil tolik, jak bych od velebeného kultu černých mysteriózních komedií očekávala. Mea culpa, neměla jsem to v dětství minout. Nedětinský pohled nezastřený závojem nostalgie říká: 57,5%. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Film se mi líbil už jako malému a když jsem si to teď po letech znovu rozhodl pustit v originále, tak se mi to líbí snad ještě víc. Výborné hlášky, černý humor a Raul Julia s Anjelicou Huston jsou snad nejharmoničtější pár na světě. ,,You are a desperate woman consumed by greed and bitterness. We could have been such a friends" 90% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (37)

  • Anjelica Huston (Morticia) nás bavila zvláštní chůzí - tu ale vymyslela až díky kostýmu, v němž skoro nemohla chodit. (109)
  • Když Gomez (Raul Julia) a strýček Fester (Christopher Lloyd) tančí "mamušku" s noži, je v několika záběrech jasně poznat, že jde o dubléry. Oba jsou podstatně hubenější a dublér Gomeze dokonce ani nemá charakteristický knírek. (Alfréda)
  • V severoamerických kinech film nastřádal 113,5 milionu dolarů, součet celosvětových tržeb byl 191,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Tim Burton se vrací k Addamsovým

Tim Burton se vrací k Addamsovým

18.02.2021

Režisér Tim Burton (Velká ryba, Alenka v říši divů) se upsal novému hranému seriálu o postavě Wednesday Addamsové z kultovní Addamsovy rodiny. Seriál vznikne na streamovací službě Netflix, bude mít… (více)

Reklama

Reklama