Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riddick: Temná hrozba představuje spojovací článek mezi filmy Černočerná Tma a Riddick: Kronika Temna. Po opuštění planety obývané krvelačnými tvory se Riddick, Imam a Jack setkají s vesmírnou lodí, jejíž kapitánka loví ty nejhledanější násilníky a vrahy, které však neodevzdává do rukou spravedlnosti, ale dělá si z nich živé sochy. Riddicka samozřejmě zná a chce z něj mít svojí trofej, jenže předtím se chce trochu pobavit a vidět jeho schopnosti v akci... (cyberhawk)

(více)

Recenze (83)

PKD 

všechny recenze uživatele

Tohle měli natočiti místo té srágořiny po Pitch Black. Vždy mě velmi zajímalo přímé pokr. a tady to je. Dosti slušný náser, který má satanžel jen půl hodiny (podobně jako jiná genialitka Hulk vs Wolverine) ale zato hudbu od Junkieho XL (na kterého se v popisku, nějak zapomělo) a geniální skladbu v koncových creditech. Vrátili se všichni přeživší herci/postavy z 1 a přitom nekompromisním nářezu překousnete i ty weird anime xichty. Tak jest. Zab je všechny...Richarde! ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Film je zasazen mezi Pitch Black a Chronicles Of Riddick. Pribeh je velmi jednoduchy, ale na tak kratkou dobu se neda ani nic vetsiho ocekavat. Animace je obstojna a ozvuceni taktez (Riddicka mluvi autenticky Vin Diesel). Celkove je to potesujici a prijemna zalezitost pro fanousky Riddicka, pro ty druhe myslim si ze zbytecna a nepochopitelna zalezitost. ()

Jeand´Boa 

všechny recenze uživatele

"Už mi říkali ledasjak, ale umělec ještě ne!" ... krásný spojovací kraťas, který rozhodně zaujme ...nechybí mu nic, co Riddicka dělá Riddickem - hlavně jeho hlášky, kterými odsekává kdykoliv, ať už mu třebas jde o kejhák... je to kliďas... a právě proto se možná ze všeho tak "snadno" dostane... používá čistou hlavu (a tím nikterak nenarážím na jeho nedostatek vlasů)... ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Chytlavý spoj mezi Černočernou tmou a Kronikou temna, i když se jedná o animaci. Nic závratného od 30 minutové animačky nečekejte, Riddick (Vin Diesel) bude stále využívat své umění v zabíjení, které se vymstí psychotické umělkyni sbírající vrahy a jiné individua do své sbírky, aby si je mohla vystavit svých piedestalech (Tress MacNeille). ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Snímek získal cenu Golden Reel od redakce Motion Picture Sound v kategorii nejlepší editace zvuku. (Terva)

Reklama

Reklama