Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

George Banks tvoří se svou ženou Ninou výjimečně šťastný pár a vášnivě miluje své děti, malého Mattyho a starší Annie. I v ní stále vidí malé děvčátko, takže nemůže věřit svým uším, když se Annie vrátí ze studií v Evropě a oznámí, že by se chtěla vdávat. George vůbec není nadšen vyhlídkou, že čas jeho otcovské péče je u konce. Věnuje budoucímu zeti mimořádnou pozornost a zpočátku se k němu samozřejmě staví naprosto odmítavě. Sabotuje dokonce i svatební přípravy. Nakonec se však přece jen rozhodne nestát dceři v cestě a jako hrdý otec ji přivede k oltáři. Než se tak ovšem stane, je třeba svatbu připravit a to se ukáže být doslova noční můrou. (TV Nova)

(více)

Recenze (157)

Gabra 

všechny recenze uživatele

Vcelku milá komedie, která se za sebe pro tentokrát vůbec stydět nemusí. I když je v hlavní roli Steve Martin, vtipy nejsou vůbec přiblblé. Tedy někdy ano, ale tak nějak mile. Martin to táhne a umocněn Diane Keaton dali dohromady moc příjemný pár. Je to jedna z lepších rodinných oddychovek, která i přes časté TV opakování neomrzí. Ale přesto: pokud neznáte Nevěstina otce, Hlavu rodinu si skoro zamilujete. Pokud jste však dříve viděli film Minelliho s Liz Taylorovou a Spencerem Tracym v hlavních rolích, který Hlava rodiny "remakuje", budete nuceni srovnávat nesrovnatelné a hodnocení sakra klesne dolů. Já viděla dříve Hlavu rodiny a jen díky tomu zůstávám na třech hvězdičkách... :) ()

jezurka42 

všechny recenze uživatele

The thing I like best about this house are the voices I hear when I walk through the door. Když má člověk pod režisérskou a scénáristickou taktovkou roztomile krásnou Kimberly Williams, krásně roztomilého George Newberna, a tři amíga komediálního umu Steva Martina, Diane Keaton a Martina Shorta, víte, že nemůže vzniknout lepší devadesátková rodinná rom-com než je Father of the Bride. Má to všechno, co si jen divák může přát – smích i pláč, sny i vzpomínky, a plnou náruč lásky a vřelosti. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Main Title ,2. Annie's Theme ,3. Drive to Brunch ,4. Snooping Around ,5. Pool Cue ,6. Annie Asleep ,7. Basketball Kiss ,8. The Wedding ,9. Snow Scene ,10. Nina at the Stairs ,11. The Big Day ,12. Annie at the Mirror ,13. Pachelbel Canon ,14. The Way You Look Tonight ,15. My Annie's Gone ,16. The Way You Look Tonight (Reprise) ,17. End Credit , ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Oblíbená komedie naší rodiny, takže si nenecháme ujít v podstatě žádnou reprízu. Martin Short i Steve Martin byli v devadesátkách prostě neskuteční zabijáci. Po zhlédnutí původní verze z 50. let hodnocení neměním - asi záleží na pořadí, ve kterém filmy vidíte, tento remake mi ale přijde minimálně o třídu zábavnější a postavy v něm sympatičtější. ()

Queendom 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je fajn ze dvou důvodů: ten první je určitě Steve Martin, ten druhej to, že nedodržuje klasický schéma, kdy se nařehtáte jen první část filmu a ve druhý zbyde jen trapná rodinná limonáda. I když to chvíli vypadá, že se k cukrový vatě schyluje, zklamání se nekoná a jízda pokračuje. Bezva! ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Dort, který v roce 1991 stál 1 200 dolarů, by dnes stál 2 100 dolarů, tedy kolem 50 tisíc korun (k roku 2016). (tom.nosek)

Reklama

Reklama