Reklama

Reklama

Linkin Park: Live in Texas

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Seznam skladeb:
1. Don't Stay
2. Somewhere I Belong
3. Lying From You
4. Papercut
5. Points Of Authority
6. Runaway
7. Faint
8. From The Inside
9. Figure.09
10. With You
11. By Myself
12. P5hng Me A*wy
13. Numb
14. Crawling
15. In The End
16. A Place For My Head
17. One Step Closer (Krouťák)

Recenze (55)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Chtělo to dostat na ČSFD nějakou modernu. Kapela Linkin Park jenž vznikla v malinkým studiu v bytě Mika Shinody přivedla takzvanou elektronickou podobu metalu podtrženou rapem a jasně srozumitelnou především pro hodně mladé lidi. Styl který se často nazývá nu-metal (má vyjadřovat energii a nové nápady) tak začal znít ze všech rádií a televizních hudebních pořadů. V roce 2000 pak vyšlo album Hybrid Theory, které znamenalo průlom na metalové scéně. Kapela se okamžitě dostala do top žebříčků hitparád a u teenagerů se zařadila mezi nejoblíbenější. V roce 2002 pak vyšlo album remixů Reanimation a navnadilo tak fanoušky na další řadovou desku jenž byla vydána o rok později pod názvem Meteora. Logicky musel přijít takzvaný živák, jenž si kapela přichystala na tentýž rok. Dostal název Live In Texas a krom audio podoby se dostal také na DVD. Kapela už se koncertovat naučila a předvedla docela napumpované a akční vystoupení, umně nasnímané a sestříhané. Jenže k naprosté dokonalosti (v mezích kam lze kapelu zařadit) ještě krůček chybí. Málo písniček, poměrně krátká doba. Chester a Mike umí líp, dokazují to jejich klipy. Proto škoda, že si nedali trocha víc prostoru tohle do puntíku dokázat. ()

Mikakel 

všechny recenze uživatele

Starý dobrý skladby, luxusní návštěva, a jeden z prvních koncertů které pořádně Linkiny vyšvihly nahoru. Jsou to skvělý kluci(dnes už samozřejmě tátové a manželé), kteří klidem a nápadem ohromují svými písněmi své fanoušky. Míchání stylů a hlavně jejich skromnost a klidnost, dává LP do popředí světové hudby 21.století. Klobouk dolu hlavně před Mikem který se stará o vývoj hudby a textů. Jak on sám říká: Jsem vorkoholik :-D Za mě samozřejmě 5* a stejně je nejlepší PhiPhiii:-D !!! Linkin Park !!! ()

Reklama

DansteR 

všechny recenze uživatele

Koncert jak má být. Jediná škoda, že není odehrán večer, kdy by vyšly najevo i světelné efekty. Ovšem koncert kapely, která začala úplně s něčím novým (nu-metalem) se dostala až sem a to pokračuje ještě dál. Parádní vypalovačky ve stylu, který nejde ani definovat. Bomba. Jako fanoušek hold musím dát 100% ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Dodnes najveľkolepejší koncert populárnej americkej rockovej kapely Linkin Park, ktorá posunula hranice toho, čo je v nazývané alternatívnou formou, ďaleko za horizont. A to sa mi na nich páči najviac. Je pravda, že takmer všetky skladby, minimálne v rámci daného albumu, idú podľa presnej hudobnej schémy, lenže to nevadí. Nevadí to práve vďaka ich experimentom, ktoré do ich skladieb vnášajú tvrdý metal, prvky house music a elektronickej hudby, hip-hop a rap a mnohé ďalšie. Okrem všetkých foriem rocku a metalu nájdete v ich repertoáre aj inštrumentálne skladby či to, čo zvykneme prezývať "slaďáky". Na koncerte v Texase však šli tradičnou cestou a výber pozostával čisto z najlepších skladieb "tvrďáckych" albumov Meteora a Hybrid Theory (Meteoru mám osobne najradšej). Skvelý koncert, neskutočný energetický náboj a zapálenie od začiatku do konca. Ešte aj Chaz vyzeral tento raz ako človek, a nie akoby práve vyšiel z pekla. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele

9/10. - Vynikající filmová hudební přehlídka mé milované kapely Linkin Park, která fakt nemá meze. Vyborně vykopnutý skvělou písničkou a koncert nabitý energetickými metalovými písničkami, kdy metalový Linkiny budu nadosmrti milovat. Chester tu předvádí ze sebe to nejlepší a to samý se dá povědět i o zbytku kapely. Naprosto úchvatné filmové záběry výborně podtrhují skvělou hudbu. Publikum doplňuje Linkiny. Za mě asi jeden z nejlepších koncertů co jsem kdy viděl. ()

Zajímavosti (4)

  • Záznam koncertu byl 18. listopadu 2003 vydán jako CD/DVD, přičemž DVD obsahuje 17 skladeb, zatímco CD pouze 12. Rozdíl je také v seřazení skladeb. (navabaca)
  • Linkin Park: Live in Texas je první oficiálně vydaný záznam koncertu kapely. (navabaca)
  • Koncert je netradičně sestříhán ze dvou vystoupení, která proběhla v americkém Texasu v rámci turné „Summer Sanitarium“. První koncert se konal 2. srpna 2003 v Houstonu na stadionu Reliant Stadium a druhý 3. srpna 2003 v Irvingu na stadionu Texas Stadium. (navabaca)

Reklama

Reklama