Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank Martin, bývalý příslušník speciálních jednotek vycvičený k zabíjení, si jde do podzemních garáží pro auto. U okénka se zastaví krásná dívka a žádá o pomoc s pneumatikou. Je komplicem skupiny zlodějů aut. Frank se s nimi ovšem rychle vypořádá a jede vyzvednout malého Jacka do školy… Frank krátkodobě pracuje jako řidič u vysoce postaveného příslušníka protidrogové policie v Miami Jeffersona Billingse. S malým Jackem se rychle spřátelil, což oceňuje i jeho půvabná matka Audrey. Otec, který se po roce vrátil domů, se zajímá jen o svou práci: právě se chystá významná konference šéfů světových protidrogových centrál. A právě v této souvislosti byl najat i jistý Gianni Chellini, který má za úkol unést malého Jacka… Má se to stát během návštěvy lékaře, kam Frank chlapce veze. Gianni a jeho kumpáni doktora i sestru zabili a vydávají se za ně. Chystají se chlapci píchnout injekci s nově vynalezeným virem, který po čtyřech hodinách aktivace začne působit. Navíc se nakazí každý, na koho chlapec později dýchne. Cílem gangsterů ale není chlapec, nýbrž jeho otec: právě Billings má být synem nakažen a následně nakazit všechny účastníky konference. To ovšem zatím Frank ještě neví… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (561)

Arx 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nechápu hodnocení výsledné hodnocení Kurýra 2 na CSFD. Ano, film má špatné místy až trapné dialogy. Přišla mi i směšná neprůstřelná blonďatá ďáblice, která se bezpečně dokáže vyhnout každé kulce. O realismu u většiny scén se ani nedá mluvit (odstranění bomby z podvozku auta díky jeřábu nebo letadlo, které ke konci filmu spadne do vody bez jakkýkoliv komplikací). Řeknu Vám jedno. Mě to bylo u tohohle filmu absolutně jedno. Film si na žádnou realitu nehraje a já jsem to od něj ani nečekal. Spíš mě jen mile překvapovalo, co jsou všechno tvůrci filmu vymyslet a natočit. U filmu jsem se vrchovatě bavil už od prvních minut a tempo mi vydrželo až do konce. Dokonce se mi zdá, že mě bavil víc než první díl Kurýra, který pro mě ke konci filmu ztrácel dech. Pokud se tedy chcete u filmu výborně bavit doporučuju tento film. Je to docela nářez. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Prvni polovina by vyvazla tak s jednou hvezdickou (a to jeste za Jasona), ale pak prislo nekolik neskutecne prehnanych scen, digitalni vylepsovacky, bomba vs. jerab (jak zminuje Cival) a dalsi podobne silenosti. Nemluve o vyborne zvladnutych soubojich. A film na stupnici zabavnosti letel nahoru. Nakonec se vysplhal az na tri hvezdy, ale mel to jen tak tak. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

A půl. Těžko říct, kdo koho zachraňuje víc, jestli hlavní hrdina malého chlapce, nebo adrenalinová jízda, která divákovi nedává příliš prostoru, aby si povšiml pár chybek, jako je nedotaženost a nelogika některých scén. Naštěstí jich není mnoho, takže se můžete vcelku nerušeně kochat pohledem na nereálné, avšak efektivní, důmyslné a působivé akční scény, a na Jasona Stathama, který je opravdu jedničkou ve svém oboru. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pri pokračovaní Kuriéra je potrebné sa zhlboka nadýchnuť a pri scénach kde prestávajú platiť zákony fyziky vydýchnuť a chvíľu pomaly rozdýchavať. Zneškodnenie bomby pomocou žeriava chce kurevský nadhľad , ale hlavne pri bitkárskych scénach ma film ako tak upokojil a pobavil. Dobrá scéna s hasičskou hadicou a súboj so 150kg vážiacim černochom je to najlepšie čo vo filme je, ale v týchto veciach je majstrom J.Chan. Sláva mu. Slabšie pokračovanie , ale napriek tomu sa prikloním k trom , pretože ako akčná jednohubka má aspoň pár svetlejších momentov. 50%. ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Nemam ani ponatia o com bola jednotka, hoc som ju videl asi dvakrat a iba matne si spominam o com bola dvojka, hoc som ju akurat dopozeral. Mne to tak vyplachlo mozog, az sa divim, ako mozem suvislo:) napisat tych par riadkov...ehhhhhh....no pomohlo mi to zabudnut na chvilku na skolu a videl v akcii jednu z najsexi zaporacok a to sa pocita.... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (23)

  • Pistole ve scéně v soukromém tryskáči je typu Walther P99. (DaViD´82)
  • Snímek je věnován pomocnému kameramanovi Michaelu Stoneovi, který zemřel při automobilové nehodě měsíc před uvedením snímku do kin. (DaViD´82)

Reklama

Reklama