Reklama

Reklama

Nevěsta přes internet

  • Velká Británie Birthday Girl (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Spolehlivý bankovní úředníček (Ben Chaplin) si na internetu vybere krásnou ženu - Rusku Nadiu (Nicol Kidman). Představa se stává skutečností, kdy Nadia skutečně přiletí a začnou spolu žít. Vše se zdá ideální až do chvíle, než dorazí její bratranci (Vincent Cassel, Mathieu Kassowitz) a z nechtěné návštěvy se vyklubou nebezpeční gangsteři východního typu Sen o spokojeném životě s úžasnou ženou se mění v dokonalou noční můru a nezbývá než bojovat o vlastní život. Kdo je Nadia a jaká je její úloha v celé hře na ostří nože je přitom stále nejisté... Režisér Jez Butterworth původně scénář filmu psal pro Jana Svěráka. Nakonec ho natočil sám a vytvořil thriller s řadou překvapivých zvratů, v němž americká superstar Nicol Kidman hovoří rusky a francouzské hvězdy Vincent Cassel (Purpurové řeky) a Mathiue Kassowitz (Amélie z Montmartru) jsou jako typičtí pěšáci ruské mafie zcela dokonalí... (SPI Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

dj_kure 

všechny recenze uživatele

U filmů toho jsem ochotnej překousnout dost. Ale naprosto nesmyslnej průběh filmu a závěr mě nutí dát jen 2*. Našlo se pár vtipnejch chvil, ale na komedii málo. Na krimi taky málo, romantika se vůbec nepovedla a thriller? Ten tam trošičku cejtit byl. Ale smrděl jak tejdení fusekle. Bohužel. 48% ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli chtěl Butterworth natočit romanci, thriller, komedii nebo úplně něco jiného. A nevím jestli se mu něco z toho alespoň trochu podařilo. Jisté ale je, že takhle bizarní film jsem už dlouho neviděl. A ano, nejistě se potácí právě mezi výše zmíněnými žánry. Nicole... já nevím jestli se vzhledem ke scénáři dá říct, že "dobře hraje". Ale je rozhodně docela "hot", což byl (nejspíš?) hlavní záměr. A ano, Ben Chaplin je oproti ní docela "čehý", proč se ptáte? ()

Reklama

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Není to sice žádný trhák, ale rozhodně se na to nechá koukat. Ben Chaplin působí přesvědčivě, Nicole Kidman jako "ruska" také a Vincent Cassel a Mathieu Kassovitz jako záporáci též nemají chybu. Herecky je všechno o.k., film je místy vtipný, pouze děj mi přijde poněkud chaotický a nedá se ani s přesností určit žánr filmu. Je tam od všeho něco. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Načisto prihlúpla záležitosť. Film, od ktorého som očakávala viac a namiesto toho mi pripravil jednu logickú nezrovnalosť za druhou. Retardovaný scenár a Nicole Kidman mi v tomto filme nech ju mám akokoľvek rada, prvýkrát dostatočne pílila nervy natoľko, aby som sa podobným "podpriemerňákom" s ňou v hlavnej úlohe, vyhýbala. Mám pocit, že jej to viac sluší v úlohe schizofrénnej (hoci výzorovo doriadenej) Virginie Woolf ako v úlohe vypočítavej "mafiánky" na ženský spôsob. PS: keď je vám v pätách polícia, je úplne na mieste "schovať" sa na letisko plné ochranky, však? :) Zaujímalo by ma, ktorý infantilný magor mal na starosti scenár. Žeby samotný režisér? To by som sa v tom prípade v ostatnom čase hanbila ukázať filmovým štúdiám na oči. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nenecháme-li se ovlivnit laciným plakátem a tragickým českým distribučním názvem, setkáme se s velice dobrým filmem. S chytrým scénářem, místy velice vtipným, sexy, napínavým, který se na konci změní v nečekanou pohádku. Minimum hlavních rolí je taky plus, směs z celého světa tomu dodala správnou šťávu. Začínám být pomalu zamilovaná do nepřeberné škály umění Nicole Kidman. Otázkou ale zůstává, jestli by si sedla i s Janem Svěrákem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Nicole Kidman navštívila ruskou ambasádu v Austrálii, aby jí pomohli s ruštinou. Jinak nepracovala s žádným učitelem ruštiny. (HappySmile)
  • Žádný herec ve filmu, dokonce ani režisér, neumí ve skutečnosti mluvit rusky. (HappySmile)

Reklama

Reklama