Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvacetiletá Violet Sanfordová pracuje už čtyři roky v malé pizzerii v městečku South Amboy v New Jersey. Touží však prorazit do světa showbyznysu jako hudební skladatelka, a tak se přes nesouhlas svého otce rozhodne zkusit štěstí v New Yorku. Kamarádka Gloria jí najde bydlení v Čínské čtvrti. Violet marně obchází hudební agentury s demopáskami a vůbec se jí nedaří. Jednoho dne zoufalá Violet narazí na bar U Hnusnýho kojota, který vede energická Lil a je proslulý barmankami, jež občas na barovém pultu tančí a řádí. I když je Violet nesmělá, Lil jí přesto dá šanci, když dívka dokáže uklidnit propukající rvačku. Přes řadu drobných i větších omylů a trapasů se Violet rychle zaučuje a také sbližuje s Kevinem, který jí o sobě prozradil, že pochází z Austrálie, má několik zaměstnání, je sirotek a sbírá komiksy. Violet uklidní další rvačku, přitom ji vyfotí jeden reportér a obrázek v novinách se dostane až k jejímu otci, který má kvůli ní v rodném městečku ostudu. Když za ní přijede, dívka ho marně uklidňuje a rozejde se s ním ve zlém, stejně jako po prudké hádce s Kevinem, kvůli němuž dostane výpověď. A když už se zdá, že horší to být nemůže, zahlédne ho, jak si vede domů vysokou atraktivní blondýnu, a jejího otce srazí auto. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je prostě klasická ukázka toho, jak se bortí americký sen tak, až se nakonec skutečně stane realitou. Tohle je komedie bez toho, aby byla vtipná, romance, která je nudná a nefunguje, protože je jasná a předvídatelná, a to se všemi zvraty, které v příběhu jsou. Ne, i na odpolední promítání mi to přijde dlouhé. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal, to jsem dostal, tedy neobjevný film s pohlednými ženami, které se musí ve své práci pořádně otáčet a naučit se být imunní vůči mužské ignoranci. Ženská část vizuálně funguje, ale zbytek již za moc nestojí a i když má snímek v určitých chvílích punc jisté koukatelnosti, nikdy se zážitek nepřemění v upřímné užívání si příběhu. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Klasická americká rozprávka. Oddychovková komédia, ktorá ničím zvlášť nezaujme ale na jesenný večer ideálna. Neviem, čo tam ale robí zaradenie dráma, možno záverečných 5minút, ale to by tam mohol byť aj akčný atď. O hercoch radšej pomlčím, škoda, že viac priestoru nedostal John Goodman. Kočky sú vo filme ale na zahryznutie. Keď už kvoli ničomu inému, tak kvôli nim sa film pozrieť dá. A ešte pre song od LeAnn Rimes. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Divoké kočky jsou jeden z těch filmů, které jsou sice skrz naskrz podle šablony a prošpikované jedním klišé za druhým, ale to mi nebrání, abych si i tak na něj čas od času nenašel volnou chvíli. Rád se vracívám do "Hnusného kojota" za Violet, Rachel a Cammie, které to umí řádně roztočit za barem i na něm, pod dohledem rázné Lil, která si nebere žádné servítky. Když k tomu přičtu sympatické vedlejší postavy Kevina, Billa a Glorie, tak jde o příjemně strávenou půlhodinku. Navíc - kdo by si neoblíbil chytlavou píseň Can't Fight the Moonlight od LeAnn Rimes. Mile natočená oddychovka, která sice nepřináší nic nového, co se příběhu a postav týká, nicméně je plná pozitivní energie a vždy mě tak nějak pobaví. ()

Hennesy 

všechny recenze uživatele

Typický film pre dievčatá...tak od 13 do 18 rokov:) Veľmi naivný, ťažko uveriteľný a v podstate presne určený a dostačujúci pre svoju divácku základňu. Tie kočky sú síce pekné (teda niektoré), ale film to nezachránilo...ani pesnička od Lee Ann Rimes, ktorá sa vlastne opočúvala ešte skôr, ako sa stala hitom. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Původní scénář k filmu přepisoval Kevin Smith, i jeho verze však byla vzápětí přepracována. Z jeho zpracování ve snímku zbyly jen lokace a pouze jediná věta, kterou je zmínka o tom, že Cammie (Izabella Miko) je lesbička. Jak Smith uvedl, na scénáři k filmu se podíleli celkem 8 scenáristů. V titulkách filmu je však uvedena pouze Gina Wendkos, byť její první návrh konečnou verzí vůbec nepřipomínal. (T-pack)
  • Film je inspirován životním příběhěm Elisabet Gilbert, která v 90. letech pracovala jako první žena v tanečním baru Coyote Ugly jako barmanka a tanečnice zároveň. (Dlee)

Související novinky

Blonďaté posily

Blonďaté posily

05.07.2009

Filmoví hrdinové mají radši blondýnky. Amy Adams, Amy Smart, Jessica Biel a Piper Perabo se připojily k obsazení několika drsných a drsnějších chlapských filmů (a jednoho seriálu), v nichž nebude… (více)

Reklama

Reklama