Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

zelda82 

všechny recenze uživatele

Jasne, ze je to primitivni, jasne ze je to nablbly a kupodivu i predvidatelny:) Ale co si na to proboha stezujete? To je jako byste sli do kina na Komando a pak si stezovali, ze to nema pribeh...Ztroskotana laska je samozrejme vyplach, ale kdyz to cekate predem, tak vydrzite az do titulku bez toho, abyste celou dobu krivili hubu jak po kousnuti do citronu... ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Nápad mi připadá velmi originální, některé hlášky jsou vtipné, ale to je tak vše. Amanda hraje vesměs v průměrných komediích, takže jsem rozhodně víc nečekala. Možná, kdyby vybrali jiné herce (ten zpěvák nebo ta samozvaná francouzka mě skutečně vytáčeli), tak film mohl být lepší. Upřímně si myslím, že nejvíc do kytek poslala film scéna u konce, kde je Jason s Jenny a ostatními členy kapely a snaží se ji přemluvit, aby hrála podle jejich scénáře. Ten okamžik, kdy tam vrazí Jennin nejlepší kámoš a má proslov... Jdu blejt, velebnosti. To si mohli odpustit, protože ta scéna byla naprosto zbytečná, odporná a taaaak laciná. ()

Reklama

pravo 

všechny recenze uživatele

Jediným pozitívom filmu je peknučká Amanda Bynes, ktorá bola jedným z dvoch dôvodov prečo som tento film dopozeral, tým druhým, že v dané sobotné dopoludnie nič lepšie v televízií nebežalo. Zabiť nudu sa dá rôznym spôsobom a teda aj sledovaním tohto filmu, ktorý je maximálne jednoduchý, čo je u teenegerských romantických komédií častá črta, ale podstatný problém je nedostatok humoru, ktorý by mohol aspoň trocha zakryť ten primitívny scenár. Sledovateľné hlavne s absolútnym odstavením mozgového aparátu a v tom prípade si človek užije teplo, pláž a Amandu Bynes. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dokonce uvažovala o tom, že tomu dám i 3*, ale pak jsem se probudila (a taky to mělo příííšernej konec). Je to hrozný, protože filmy tohohle typu nesnáším (je to jako sestry Olsenovi a jejich filmy se všema těma bublinkovýma střihama a podobnýma ptákovinama), ale já jsem se pobavila. Některý vípky stály za to a občas mi scény soupeření přišly přímo k popukání. Chjo, vypadá to, že jsem klesla hluboko...:) ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Uuuuuh to byla ale pí..... ne já nebudu sprostej, radši se zhluboka nadechnu. Prostě to bylo úplně padený na hlavu, nelogický a místy snad i dementní. Amanda Bynes se chová jako kráva, všichni ostatní se nechovají o moc líp a Chris Carmack má představovat rockovou hvězdu?!?! No tak to je moc, protože ten by se hodil tak možná k Luneticům. Předpokládám, že i pubertální diváci, pro které je nejspíš snímek určen, mají dostatek rozumu na to, aby jim z takové sračky bylo špatně. Aha já jsem vlastně říkal, že nebudu sprostej. Pardon, ale ono se to totiž nedá vydržet!!! ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama