Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

Ygan 

všechny recenze uživatele

Vrcholná scéna je, když si mladík realisticky zvrtne kotník a sedne si, rádoby hezká Amanda mu řekne 'nikam nechoď a vydává se hledat pomoc jakože do pralesa, načež začne hrát ten nejtuctovější dívčí pop. Moje sestra (oblíbené filmy: Protivný sprostý holky, Žába k zulíbání) po desíti minutách řekla, že je to nekoukatelné a odešla. Potřebuje tohle ještě nějaký komentář? 0,5* za nechtěnou vtipnost, v tom tyhle filmy šlapou na paty filmům Eda Wooda, to zas jo. Jen škoda, že to není černobílé. Vrcholná debilita všech zúčastněních a pro diváky jen k tomu trochu jinému druhu pobavení. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Amamda Bynes je fajn. Umí být milá, vtipná, zábavná i hezká. Tentokrát však ztroskotala v mizerném pokusu o komedii, který má bídný scénář a ještě horší režii. Kleiser sice koncem sedmdesátých let natočil vynikají Pomádu a slavnou Modrou lagunu, ale pak nějakým záhadným způsobem přišel o všechny své filmařské schopnosti a nikdy už je nezískal zpět. Nejde o to, že je příběh stupidní, ale o to je neuvěřitelně nudný, špatně natočený, špatně zahraný. Bez jediného vtípku, jediného zapamatovatelného okamžiku. Plný nesympatických postav. Dokonce i jindy sympatická Amanda Bynes, která je schopná sama utáhnout kdejakou pitomost, zoufale kolísá mezi trapností a naprostou bezradností. ()

Reklama

zelda82 

všechny recenze uživatele

Jasne, ze je to primitivni, jasne ze je to nablbly a kupodivu i predvidatelny:) Ale co si na to proboha stezujete? To je jako byste sli do kina na Komando a pak si stezovali, ze to nema pribeh...Ztroskotana laska je samozrejme vyplach, ale kdyz to cekate predem, tak vydrzite az do titulku bez toho, abyste celou dobu krivili hubu jak po kousnuti do citronu... ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Sám o sobě bych si tohle nikdy nepustil ale má drahá polovička naléhala tak dlouho až jsem nakonec povolil. A myslím si, že zase tak velká chyba to nebyla. Dokonce jsem se i párkrát zasmál i když vtip pomalu hraničil s blbostí. Film se určitě nebude líbit všem ale na vyplnění zbytečného či volného času to asi stačit bude. 60% (DĚJ *** VTIP ** ROMANTIKA *** HERCI **) IMDb.com: 4,9/10 ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem dokonce uvažovala o tom, že tomu dám i 3*, ale pak jsem se probudila (a taky to mělo příííšernej konec). Je to hrozný, protože filmy tohohle typu nesnáším (je to jako sestry Olsenovi a jejich filmy se všema těma bublinkovýma střihama a podobnýma ptákovinama), ale já jsem se pobavila. Některý vípky stály za to a občas mi scény soupeření přišly přímo k popukání. Chjo, vypadá to, že jsem klesla hluboko...:) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)
  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)

Reklama

Reklama