Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rock and rollová hvězda Jason (Chris Carmack) přijíždí do prázdninového letoviska, kde Jenny (Amanda Bynes) pracuje na letní brigádě. Při plavbě výletní lodí přepadne Jason přes palubu, Jenny ho zachrání a společně se na člunu doplaví na „opuštěný ostrov“. Pravdu, že jsou vlastně jen co by kamenem dohodil od jejich letoviska, se zamilovaná dívka snaží utajit, aby mohla být se svým idolem o samotě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Ležérní, vtipné, zamilované, dovolenkové, plážové, ztroskotané × větší smysl nehledat. Takže asi tak. Prostě sobota večer, mozek unaven, takže tento snímek naprosto vyhovuje. Navíc představitelka hlavní role je mi sympatická, nic mi v tomto filmu nevadí, pohodička pohoda. Větší smysl nemá cenu hledat, to bychom se nedohledali. ..jó, takhle si žít na pláži, to musí být pohoda.. ()

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Jako by to točila třináctiletá holčička žrající Tokio Hotel! Jen trošku obměnila hlavní postavy. Nejsmutnější na tom je, že Jenny (neskutečně trapná) všechny své činy uskutečňuje naprosto střízlivá. Jediné plus je Jonathan Bennett jako plážový Playboy (protože to je vážně vtipné) a rozsvícení zářivky v mozku hlavní "hrdinky". ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nebudu začínat tím, co se mi nelíbilo, protože to bych tady byla ještě do rána, tenhle film měl dobrý námět, na druhou stranu, ale velmi nudně zpracovaný, tenhle film šlo přeskakovat, dopředu jsem věděla, že se dají dohromady, jako ostatně vždycky u filmů tohoto žánru. Marně hledám nějaké světlé místo u tohoto filmu, ale ne, nenacházím jej. Byl opravdu hrozný, řekla bych, že jeden z nejvíce nudných a špatně zpracovaných, které jsem kdy viděla. Tenhle film opravdu nedoporučuji a myslím si, že to byly zbytečně vyhozené peníze, které někdo investoval do natáčení. Jediný světlý bod, který tomu dodává malou špetku energie je Amanda Bynes, která svou roli ztvárnila dobře, ale příliš se k této postavě nehodila. ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Slabulinká teenege komédia s dejom tak zaujímavím, že je výborným uspávadlom. Môžno to kategóriu deciek bez občianského pobaví, no keďže je som právoplatným občanom už dosť dlho, hodnotím ako hodnotím. Základná pointa je spomenutá už v úvodných piatich minútach filmu, takže ak ste si svoj preukaz už vyzdvihli, choďte si radšej niekde sadnúť a nemárnite čas týmto "filmom". Ja som mal smolu... ()

Primavera odpad!

všechny recenze uživatele

Bezchybne namejkapovaná, zvodne oblečená babenka zachráni svoj idol, spevácku hviezdu a ocitnú sa na ostrove jak z katalogu pre milionárov, kde vedú rozhovory na veľmi primitívnej úrovni. "Chcem študovať medicínu," ona. "Vedel som, že si inteligentná," on. Škoda, že nepovedala, že ide študovať nukleárnu fyziku, bolo by to romantickejšie. :-D Nie, fakt, to sa nedá pozerať za triezva. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se převážně v Sun Village beach resort v Dominikánské republice. (Dlee)
  • Když k "pustému" ostrovu přijede člun a Jason chce s ním i jeho pasažéry odjet, Alexis za ním běží a má na sobě vršek plavek a sukni, ale když ji Jason schodí a ona jde zpátky na pláž, má na sobě šaty. (Aknah)

Reklama

Reklama