Reklama

Reklama

VOD (1)

Prvotřídní, krutě šokující, akční film, který s vámi otřese jako nic předtím. Zbraň, která zabila zkorumpovaného policistu se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou desetiletých kluků. Otec jednoho z nich, malá gangsterská ryba Joey Gazelle (Paul Walker), se náhle ocitá v dosahu ruské mafie, která za každou cenu chce dopadnout a zlikvidovat toho, kdo připravil o život jednoho z jejich významných členů (Karel Roden). Začíná kolotoč omylů, podrazů a především velkých problémů. Pro Joeyho to bude hodně krušná noc a jestli nenajde tu zbraň včas, mohla by být i jeho poslední. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (632)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Zkurveně pekelná, temná a syrová jízda zprostředkovaná díky zkurveně dobrému režisérovi jménem Wayne Kramer. A taky si kurva myslím, že by se od Kramera měl něco přiučit ten druhej zkurv...jo Tonny Scott, protože Kramer ty své zkurveně rychlé střihy umí udělat tak kurevsky dobře, že z toho člověk nemá náběh na epilepťák, ale dobře, a tím myslím kurva době, se u toho naopak baví. Celé vyznění příběhu, stejně jako u zkurveného Scottova Man on fire , pokurvil ten mírně gay konec...ale jinak zkurveně pekelná, temná a syrová jízda...ale to už se kurva opakuju...tak se na to kurva koukněte, jasný?! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Paul Walker konečně uhodil hřebíček na hlavičku, když si plácnul s Waynem Kramerem. Running Scared nabízí za málo peněz hodně nadávek, brutality a necenzurovaných dějových zvratů. Jestli máte chuť na stoprocentně politicky nekorektní a mírně old school zábavu, která umí být proklatě "eye-candy", pak byste se neměli nechat odradit českým názvem, ani ex-slušňákem z Rychle a zběsile a poctivě si stoupnout do fronty. A pokud nevěříte, stáhněte si třeba trailer a pak si to peklo představte v pečlivě dávkované dvouhodinové verzi. Tohle není bezkoncepční Domino. Wayne Kramer ví jak dojet do cíle se spokojenými cestujícími, i když je fakt, že tu poslední zkratku si odpustit mohl, ale na klopýtnutí má čas od času právo každý. (90%) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak takovouhle mega ultra drsnou krutarnu jsem fakt necekal. Nejdrsnejsi thriller co jsem za hodne dlouhou dobu videl. Pribeh je docela originalni a je tu naprosto perfektni scenar, kde se vse hezky do sebe postupne zamotava a reziser vyuzije i treba na prvni pohled nepodstatnou scenu s pasakem a takle je to s vic vecma. Navic snad neni minuta, kdy by se nerikalo fuck, vetsinou je to naopak fuck za sekundu. A do toho jeste drsna hudba, spina, krev a naprosto masakralni vizualni stranka s totalne brutalnima kamerovejma vychytavkama. Navic me potesilo, ze snad zadna postava neni vylozene kladna, skoro kazdej ve filmu nekoho sejme a konce se dozije jen minimum postav. Taky potesi Karel Roden, kterej je tady fakt drsnej a hodne mile me prekvapil Paul Walker, v ostatnich filmech vypada jak priteplalej frajirek, kterej se hodi tak na plaz, ale tady byl pekne vostrej motherfucker, kterej nemel problem kohokoliv zrubat, sejmou a mluvil neskutecne sproste. Jedina skoda, ze ultra mega brutalni sceny se stridaj sem tam s nakejma hluchejma mistama a to pak vzdy na chvily opadne napeti. Zkratka rezba. ()

FlyBoy 

všechny recenze uživatele

Po pár rokoch som sa k tejto naspeedovanej hystérii opäť vrátil a musím skonštatovať, že je to stále len naspeedovaná hystéria s pár svetlými momentami. Asi to teda bude "postmoderná variácia na film-noir", ale pripadá mi až otravne preexponovaná. Taký, za adrenalín sa schovávajúci afekt. Do najlepších kúskov Tonyho Scotta to má ďaleko; ten totiž vedel, že aj ono naplňovanie žánrových škatuliek alebo experimentovanie s formou skrz zbesilý a pritom stále sofistikovaný štýl musí mať hlavu a pätu. "Running Scared" je vizuálne uhrančivý guláš bez vnútornej organizácie, ktorý ani po druhej projekcii nenesie známky vyšších ambicií. Škoda. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Bez posledných piatich minút po všetkých stránkach dokonalá filmová jazda zo Scottovsky brilantne vybrúsenými vizuálnymi vychytávkami a nadupaným tempom, ktoré nedovolí divákovi tie bezmála dve hodiny, čoby len na sekundu vydýchnuť. A celé to podtrhujú zaverečné titulky. Dámy a páni toto kus podstivej filmárčiny, ktorá pôsoní medzi pózerskými pseupokusmi o originalitu poslednej doby, ako živá voda. 100% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (20)

  • V jedné z posledních scén filmu nazve pasák Lester (David Warshofsky) Olega (Cameron Bright) malým Charlesem Bronsonem, čímž ho přirovnává ke slavnému herci Charlesovi Bronsonovi, který v 60. letech 20. století ztvárnil řadu drsných kovbojských postav a stal se symbolem tvrdého a neohroženého pistolníka. (LucasAbelle)
  • Film se točil i v Praze, jež se musela tvářit Americky. Autobusové nádraží Florenc se například proměnilo v americké přelepením nápisů na cedulích. (Siriuss)

Související novinky

Stallone a kulka v hlavě?

Stallone a kulka v hlavě?

08.02.2011

Pravda, na té kombinaci není nic nového. Tentokrát by to ale bylo doslova – Sly totiž zvažuje účinkování v akčním thrilleru Headshot, který natočí tvůrce Zběsilého útěku Wayne Kramer podle scénáře… (více)

Bruce Willis stále v akci

Bruce Willis stále v akci

03.06.2010

Jako Mr. Church zahostuje v The Expendables, ale v okamžiku, kdy si budeme jeho cameo vychutnávat, Bruce už bude natáčet další akční řežbu. V srpnu totiž odstartuje natáčení adaptace počítačové hry… (více)

Reklama

Reklama