Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale opravdu důrazně opakuji, naprosto zbytečné pokračování. Fanoušci si ho sice vyžádali, pánové producenti taky, ale co už může být horšího než příběh o natáčení filmu o předchozích dílech. Po skvělé jedničce a velmi slušné dvojce by trojka bobříka kvality jen těžko splnila a ještě by od "táty bobra skauta" dostal pan Craven nakopáno do oblasti řitní. Svůj styl a moderní střih zavedený předchozími díly si sice drží, ale to napětí je tatam. Spíš naivní herecké výkony ve vedlejších rolích jen umocňují rozpačitý dojem. Wes má svůj styl zaměřený na mladší publikum. Avizovaný škoující konec je poměrně předvídatelnou záležitostí. I originalita v zabíjecích scénách se oproti jedničce či dvojce vytratila. Klasické postavy se stali spíš loutkami a samotná Sidney ustoupila dost do pozadí. Zkrátka horor vhodný na "zabití" času. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Dost trapný oproti předchozím dílům. Parodování sebe sama nefunguje, Neve Campbellová je šíleně otravná a to "překvapení" na konci, to mě fakt dostalo. Kdyby byl příště vrah oranžovej mrož v podání Marlona Branda, ani bych se moc nedivil. Druhá hvězdička je nostalgickou vzpomínkou na relativně kvalitní jedničku... ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Očekávatelný ústup ze slávy. Nebylo moc kde brát, hrátky s pravidly žánru už nijak zvlášť nerozvíjíme, takže jsme svědky spíš nastavované kaše. Nadšení je pryč. Chybí ironie, chybí humor. Originální nápady oproti předchozím dvěma dílům by se daly spočítat na prstech mačetou pohmožděné ruky. Scénárista Kevin Williamson je pryč (respektive nabídl jen jakousi několikastránkovou osnovu), zůstala pouze chuť vytřískat z látky další dolary na vstupném. Oblíbený zabiják s umrlčí maskou sice párkrát potěší, ale ten sebeshazovačný tah na bránu už jednoduše chybí. ()

Vojťas 

všechny recenze uživatele

Přikláním se k uživateli Tosim, že jsou všechny 3 filmy stejně dobré! .... Já jsem se totiž konečně až teď (2007) odhodlal pustit si tyto horory, které jsem viděl už mnohokrát parodované (např. Scary movie; Vím, co jsi dělal minulý pátek 13.; ...). Skoukl jsem všechny 3 (v CZdub) za sebou v jeden den - a je to pro mě prostě jedna velká "hororová trilogie :-)", u které si zaslouží všechny díly stejný kus dortu! :o) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. What If ,2. Wait and Bleed ,3. Suffocate ,4. Spiders ,5. Automatic ,6. Fall ,7. Time Bomb ,8. Tyler's Song ,9. So Real ,10. Crowded Elevator ,11. Debonaire ,12. Sunburn ,13. Get on, Get Off ,14. Wanna Be Martyr ,15. Dissention ,16. Crawl ,17. Click Click ,18. Is This the End ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Premiéra filmu měla být původně 10. prosince 1999. Uvedení však bylo odloženo na 4. únor 2000. (beyli)

Reklama

Reklama