Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Záverečné odhalenie (najhorší vrah z celej ságy), snové pasáže, i presun do Hollywoodu vedú k tomu, že trojka z celej ságy vytŕča. Pritom nápad zasadiť film do prostredia nakrúcania ďalšieho dielu Stab bol skvelý (najmä duo Gale a filmová Gale), ale Williamson dobre vedel, prečo preferoval nakrúcanie v malom meste a nie v Hollywoode. Je tu množstvo aj prvoplánového humoru (Jay a Bob, Carrie Fischer), celé je to ešte viac komédiou ako predošlé diely, ale stále to šľape, i keď ide zrejme o najhorší diel. Najlepšia scéna je jednoznačne cameo Randyho. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Rád by som prihodil aj piatu hviezdičku, ale...Jedno veľké ale. Kills sú na slasher také nijaké, naháňačky pred nimi fajn, ale čo sa týka samotného "bread and butter" slasherov tak ľubovoľný Friday the 13th dá Scream 3 bohužiaľ "dole". Oveľa lepšie to Cravenovi šlo s atmosferickým hlasom matky v hlave Sidney, s jej "prízrakom", Scream 3 je veľký, zábavný, chytrý, so sympatickými postavami a proti VHS late 90s nemôžem nič namietať. Dostavila sa, big time🙂 ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Deja voodoo. Kvůli masakru na Columbine High School je násilí oškubané jak ofina Courteney Cox a do popředí se dostává odlehčující humor a sebeparodování. Bez Williamsona to hlavně v první půli připomíná Deweyho chůzi, ale nakonec se zvyklosti trilogií ohnuly uspokojivě (stejně jako kdysi paní Prescottová). V kontextu dalších událostí je zajímavé, jak si šéf Miramaxu zprodukoval film, který je tak trochu o něm a praktikách, které plodí zlo.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Očekávatelný ústup ze slávy. Nebylo moc kde brát, hrátky s pravidly žánru už nijak zvlášť nerozvíjíme, takže jsme svědky spíš nastavované kaše. Nadšení je pryč. Chybí ironie, chybí humor. Originální nápady oproti předchozím dvěma dílům by se daly spočítat na prstech mačetou pohmožděné ruky. Scénárista Kevin Williamson je pryč (respektive nabídl jen jakousi několikastránkovou osnovu), zůstala pouze chuť vytřískat z látky další dolary na vstupném. Oblíbený zabiják s umrlčí maskou sice párkrát potěší, ale ten sebeshazovačný tah na bránu už jednoduše chybí. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co je nového? Jak se máš? Jak chceš umřít?" Někoho by podobné telefonáty naštvaly, jiný by volal policii, ale Sidney ty stále se opakující otázky už trochu nudí. Já jsem, k mé velké spokojenosti, obdržel další školení, tentokrát z hororové trilogie, takže už vím, že: 1. vrah bude nadčlověk, 2. kdokoli, i hlavní postava, může zemřít, 3. minulost se vrátí. Na všechny hororové zákonitosti zákonitě dojde a jelikož tomu tradičně nechybí nadhled, tak já si dovolím být vcelku spokojen. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Tržby v severoamerických kinech dosáhly 89,1 milionu amerických dolarů, v celosvětových souhrnně 161,8 mil. (NIRO)
  • V domě, kde bylo natočeno vyvrcholení filmu, byl natočen také horor Halloween: H20 (1998). (beyli)

Reklama

Reklama