Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Velký krok zpět. Nebál bych se to označit dokonce za dva kroky zpět. Snad za to může nepříliš atraktivní prostředí, kde se to povětšinou odehrává (ne, mé definice atraktivního prostředí skutečně "filmové studio" neobsahuje), snad zbytečná překombinovanost finále a motivace Romana Bridgera (devět zářezů na pažbě - pardon, na střence). Zaplaťpánbůh za parodické odkazy na předchozí díly, honičku ve studiovém domě Sidney Prescottové a camea Randyho Meekse a Carrie Fisherové ("Měla jsem hrát princeznu Leiu. Nakonec to dostala ta, která spala s Georgem Lucasem.") Ale ten duch Sidneyiny matky? To jako bylo co? Chyběla zkrátka atmosféra - ne ta kasicky hororová, tu Vřískot neměl prakticky nikdy, ale ta "vřískotová", která Vřískot dělala Vřískotem. Chvílemi jsem totiž měl pocit, že se dívám na Stab 3, ne na Scream 3. Na druhou stranu, jenom 52 %? To se zase běžte vycpat. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Možná jsem blázen, ale přehnané lekačky, parodování sama sebe a naprosto stupidně vysvětlené motivace vraha na mě působily i potřetí. Každý díl Vřískotu měl něco do sebe. Byl o něčem jiném a i v tomhle dílu vidím originalitu. Dokonce víc než ve dvojce. Všechna ta záměrná hloupost a schematičnost mě prostě baví. Ale nehraju si na logické důvody - tohle je prostě guilty pleasure. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Naprosto, ale opravdu důrazně opakuji, naprosto zbytečné pokračování. Fanoušci si ho sice vyžádali, pánové producenti taky, ale co už může být horšího než příběh o natáčení filmu o předchozích dílech. Po skvělé jedničce a velmi slušné dvojce by trojka bobříka kvality jen těžko splnila a ještě by od "táty bobra skauta" dostal pan Craven nakopáno do oblasti řitní. Svůj styl a moderní střih zavedený předchozími díly si sice drží, ale to napětí je tatam. Spíš naivní herecké výkony ve vedlejších rolích jen umocňují rozpačitý dojem. Wes má svůj styl zaměřený na mladší publikum. Avizovaný škoující konec je poměrně předvídatelnou záležitostí. I originalita v zabíjecích scénách se oproti jedničce či dvojce vytratila. Klasické postavy se stali spíš loutkami a samotná Sidney ustoupila dost do pozadí. Zkrátka horor vhodný na "zabití" času. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1063. hodnocený film: Další variace na příběh o vraždícím monstru, které je zahaleno pod rouškou hororové masky. Neve Campbell mi zůstane asi navždy spojena s rolí Sidney Prescottové, podobně tak zi zapamatuji i jiné role, například roli hloupého a mě nepříjemného policisty. Rozhodně tento díl série s ničím převratným nepřišel, a proto uděluji průměrné hodnocení 3*. Opravdu tak mohu doporučit jen těm, kteří by se necítili dobře, kdyby neviděli další díl ze série. 3* ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný snímek. Tentokrát se pracuje s pravidly třetích dílů, případně závěrečných dílů. Navíc se to odehrává v Hollywoodu a tam se z toho dalo vytřískat hodně. Jako člověk, který miluje Hollywood jako takový (tj. jeho zázemí a historii), jsem byl neskutečně nadšen. Navíc jsou zde dvě geniální camea a Patrick Dempsey. Hororová atmosféra opět funguje dokonale, k čemuž jí pomáhá (stejně jako u předchozích dílů) i hudba Marca Beltramiho. Celá původní trilogie Vřískotů je naprosto parádní a jsem zvědav na čtyřku, která by mohla reflektovat slashery minulého desetiletí. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Oproti 180 litrům v jedničce a 110 litrům ve dvojce se během tohoto filmu spotřebovalo jen 40 litrů umělé krve. (ČSFD)

Reklama

Reklama