Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco Sidney Prescottová žije na bezpečně chráněném místě v ústraní, kolem natáčení nejnovějšího snímku pod názvem Bodnutí 3 na motivy hrůzných vražd z Woodsboro, které právě probíhá v Hollywoodu, se začne rojit počet mrtvol. Když ji narůstající teror konečně přiměje opustit úkryt, Sidney a další přeživší z Woodsboro jsou opět vtaženi do zákeřné hry ve stylu chaotického hororového filmu. Zrovna když si ale začnou myslet, že už dokáží hrát podle pravidel, zjistí, že byla všechna pravidla porušena. (HBO GO)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (335)

Disk 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný snímek. Tentokrát se pracuje s pravidly třetích dílů, případně závěrečných dílů. Navíc se to odehrává v Hollywoodu a tam se z toho dalo vytřískat hodně. Jako člověk, který miluje Hollywood jako takový (tj. jeho zázemí a historii), jsem byl neskutečně nadšen. Navíc jsou zde dvě geniální camea a Patrick Dempsey. Hororová atmosféra opět funguje dokonale, k čemuž jí pomáhá (stejně jako u předchozích dílů) i hudba Marca Beltramiho. Celá původní trilogie Vřískotů je naprosto parádní a jsem zvědav na čtyřku, která by mohla reflektovat slashery minulého desetiletí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Deja voodoo. Kvůli masakru na Columbine High School je násilí oškubané jak ofina Courteney Cox a do popředí se dostává odlehčující humor a sebeparodování. Bez Williamsona to hlavně v první půli připomíná Deweyho chůzi, ale nakonec se zvyklosti trilogií ohnuly uspokojivě (stejně jako kdysi paní Prescottová). V kontextu dalších událostí je zajímavé, jak si šéf Miramaxu zprodukoval film, který je tak trochu o něm a praktikách, které plodí zlo.. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a tenhle díl by ani nevznikl. Hercům se už do dalšího pokračování nechtělo, scenárista Williamson ztratil rovněž zájem a režisér Craven byl v rozpacích zda do natáčení jít či nejít a nakonec šel i se starou hereckou partou. A výsledek je zajímavý, i když je z něj trochu cítit jistá obehranost námětu, ale nový scenárista Ehren Kruger si to nechtěl připustit a nějaké nápady ještě přidal. Můžu prohlásit, že tenhle díl je lepší než poněkud unylá a korektní dvojka. Vesele se zde vraždí v nápaditém stylu, napětí nepolevuje a pointa není příliš snadno odhadnutelná. S výsledkem jsem byl spokojen a nebráním se případnému pokračování. 70% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Scream 3 je najhorsi diel kultovej serie od Wesa Cravena. Zaporaci bez akejkolvek charizmy a dejova linia bola predvidatelna, pocas prvych 20 - 25 minut som vedel, kto je vrah. Atmosfera sa nekonala, scenar bol zosmolichany asi za 3 minuty, ked si scenarista potreboval odskocit na malu potrebu. Ani ten jeden vybuch to nezachranil od 30 % ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Se scénáristou Kevinem Williamsonem odešla i charakteristická atmosféra. Třetí Vřískot je v první polovině občas dokonce až otravným dílkem, kde nudí duch matky, vybuchují domy a po tolika dramatech už lehce vyšeptalá Sidney je stále uprostřed všeho dění, přestože by si Gale s Deweym vystačili s přehledem sami. Co dokáže výrazně potěšit, to je snad jen Patrick Dempsey nebo Randyho kazeta. Když se ale zdá, že jsme opravdu dostali jen zbytečné pokračování, přijde finální dvacetiminutovka, která svou naprostou přepáleností a melodramatičností zcela vážně bere dech. Díky ní tak může trojka do série patřit se vztyčenou hlavou. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (39)

  • Tržby v severoamerických kinech dosáhly 89,1 milionu amerických dolarů, v celosvětových souhrnně 161,8 mil. (NIRO)
  • Oproti 180 litrům v jedničce a 110 litrům ve dvojce se během tohoto filmu spotřebovalo jen 40 litrů umělé krve. (ČSFD)
  • Zelený oblek, který nosí Jennifer Jolie (Parker Posey), nosila i Gale Weathers (Courteney Cox) v původním filmu Vřískot (1996). Je to však replika, protože všechny obleky byly po dotočení první části zničeny. (newpage)

Reklama

Reklama