Reklama

Reklama

Austin Powers - Goldmember

  • Česko Austin Powers v Goldmemberu (více)
Trailer 2
USA, 2002, 94 min

Režie:

Jay Roach

Kamera:

Peter Deming

Hrají:

Mike Myers, Beyoncé, Seth Green, Michael York, Robert Wagner, Mindy Sterling, Rob Lowe, Michael Caine, Fred Savage, Verne Troyer, Aaron Himelstein (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Neodolatelný lamač ženských srdcí Austin Powers (Mike Myers) se vrací už potřetí. Tentokrát však bude jeho poslání ještě těžší, než v předchozích dvou dílech. Doktor Evil si totiž pro své zákeřné světovládné plány našel silného společníka, arcilotra a ničeho se neštítícího gaunera Goldmembera. Jejich společná akce na sebe nenechá dlouho čekat. Podniknou cestu časem a unesou Austinova otce Nigela Powerse, jednoho z nejrafinovanějších špiónů, jakého měla kdy Anglie k dispozici. Austin neváhá ani minutu a vrhá se do roku 1975, aby společně s lovkyní gaunerů Foxy Kleopatrou (Beyoncé Knowles) osvobodil svého otce. A otázkou zůstává, zda se podaří i tentokrát supersvůdnému superšpiónovi nepadnout do sítí lásky a naopak chytit své protivníky do sítí zákona... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (270)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Povrávalo sa, že tretí Austin Powers je aj najlepším. Možno aj áno, ale keď to od neho čakáte, tak vás trochu sklame. Holt Austin je sebestredný a nespoľahlivý, ale má kúzlo, takže mu aj väčšie nedostatky radi odpustíme. Tvorcom kvitujem, že so sériou skončili vtedy, kedy mali. Už tu bola cítiť nadbytočnosť a nejaký štvrtý diel by celú sériu mohol pochovať a zanechať po nej nepríjemnú pachuť. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Rozhodně nejlepší (a doufejme že poslední) díl ze série ujetého agenta Austina Powerse, přičemž zde je nejméně ujetý a spíše se setkává s hodně ujetými hrdiny. Zápletka je naprosto zbytečná, jde jen o to nacpat do filmu co nejvíce odkazů na známé a slavné filmy, což se docela daří, občas zábavně, občas nudně, jindy třeba i úplně trapně. Co se musí nechat, je obrovská záplava známých osobností a herců, kteří se třeba jen mihnou filmem. Je škoda, že většina z nich nedostala větší prostor (Travolta na závěr jako tanečník, Spacey a DeVito jako Zloun a jeho MIni). Ale za velmi slušně našlapanou úvodní půlhodinku si tato parodie tři hvězdičky zaslouží. ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Mě osobně teda přišel tenhle díl nejlepší ze všech Powersů - Myers je pořád stejně potrhlý (někdy až moc), víc jak půlka vtipů sice není vůbec vtipná, ale musím ocenit fantastický úvod filmu (s účastí Toma Cruise, Stevena Spielberga, Britney Spears,...). Výsledek je asi takovýhle - pokud máte rádi ztřeštěné komedie nebo pitvoření Mike Myerse, budete v sedmém nebi. Pokud ne, odečtěte si od mého hodnocení tak 2 hvězdičky a ruce pryč (jenom se kdyžtak koukněte na ten skvělej začátek filmu, stojí za to ;-)). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

I treti pokracovani Austina Powerse si drzi velice dobry standart a prevaznou cast filmu to je fakt zabava. Samozrejme se tu najdou i sceny spis trapnejsi a nebo sceny kdy si rikate "Co to jako je?" a pak jedna nechutna scena s jedenim kuze, ale az na tyhle vyjimky to je fakt supr zabava. Vetsina scenek me fakt pobavila, ale nejvic me dostal zacatek s Danny DeVitem, Cruisem atd. a pak scena kdy je Austin s Minimi za plentou. Mike Myers je jako vzdy genialni a rozhodne je nutny videt tenhle film s titulkama, to jeho "Yeah baby yeah." a tomu podobny hlasky stoji s dabingem za hovno. A zaverecnej dojak, kdy je vsechno jinak je fakt hustej a navic tu je i Austinuv otec v podani skveleho Michaela Caina. Ja se bavil skvele. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Tomuhle já říkám nevyužitý potenciál. Originální hýřivý retrostyl, Myerovské postavičky (obzvláštně k nakousnutí je Mini Me) a těch několik "suprvtipných" nápadů jsou zazděny v příšerném a nesouvislém scénáři, který tohle vše stmeluje hromadou nudy a trapnosti. Škoda - z téhle bondparodie šlo vykřesat mnohem více... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Společnost Metro-Goldwyn-Mayer Inc., která vlastní práva na celou sérii filmů o Jamesi Bondovi, podala žalobu na tento film. Nelíbilo se jim totiž, že Goldmember nápadně připomíná slavnou bondovku Goldfinger. Stejný problém měli už s názvem druhého dílu Austin Powers: Špion, který mě vojel. Tento titulek si spojovali s bondovkou Špion, který mě miloval. Ani s jednou ze svých žalob ale neuspěli. (HappySmile)

Reklama

Reklama