Reklama

Reklama

VOD (1)

Školní sraz ve sněhem zapadaném městečku v Nové Anglii svede dohromady skupinu bývalých spolužáků, kteří obrážejí jednu hospodu za druhou a probírají přitom sex a vztahy. Je mezi nimi newyorský barový pianista Willie, který hraje po nočních klubech. Ve městě je Willy zcela nepochopitelně přitahován svůdnou třináctiletou dívkou. Pak je zde stárnoucí sportovec Tommy, jenž se i navzdory svému vážnému vztahu s Sharon nedokáže ubránit šťastným vzpomínkám na sex s bývalou královnou maturitního plesu Darian, která už je také vdaná. Nedospělý Paul je tak posedlý supermodelkami v plavkách, jejichž fotkami má vytapetované celé zdi, že se s ním kvůli tomu rozejde jeho přítelkyně, servírka Jan. Paul posléze začne chodit s úžasnou Andreou, která se mu snaží vysvětlit, že je víc než jen krásná. A nakonec jsou zde i Stinky, který přijel jen na skok, a Gina, jež se považuje za feministickou poradkyni. (Cinemax)

(více)

Recenze (86)

Lima 

všechny recenze uživatele

Často se nestává, vidět tolik známých tváří v jednom jediném filmu, v tomhle případě filmu pohodovém a příjemném. Ovšem nebýt vztahu dvojice Hutton-Portman, dal bych o jednu hvězdičku méně. Tak mně napadá, jaká škoda, že tak výborný herec, jakým Timothy Hutton je, se od doby, kdy dostal Oscara za Ordinary People, neobjevil v žádném pořádném filmu a herecky v postatě jenom paběrkoval. Rozhodně by si zasloužil mnohem větší role. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

V pravdě hodně pohodovej filmek na neskutečně krásném pozadí zasněženého městečka někde v Severní americe. Moc se mi tu líbilu Uma, parádní postava. Jeden ze snímků, který Vás zajme a odnese na místo, kde se odehrává. Určitě bych ho mohl vidět ještě mnohokrát. ---Update: neustále na tento film myslím, vracím se, skutečně parádní dílko, skvělé. ()

Reklama

MI-380 

všechny recenze uživatele

Těsně po sobě jsem viděl dva filmy, které měly mnoho společného (Beautiful Girls a Garden State): dozrávající muž se vrací z velkoměsta do rodného maloměsta, potkává spoustu bývalých kámošů, s kterými se potlouká po barech a mejdanech, a aby se z této rutiny občas dostal, setkává se s trochu tajemnou neznámou (v obou případech Natalie Portman). Oba filmy jsou povedené, mají výbornou atmosféru i svižně postupující děj, oba jsem si užil, v obou případech jsem se s hrdiny dokázal ztotožnit. 75%. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Náhodou som našiel stratenú truhlicu s.....priamo poklad to síce nie je ale pár zlaťákov by sa v nej našlo.Príjemna chlapská generačná výpoveď. Nie je to síce žiadny zázrak, ale som plus mínus vo veku hlavných hrdinov (aj keď o 20 rokov neskôr), takže ma to celkom chytilo. A navyše dá sa nemať rád film, kde je lolitkovská Natalie Portman a Uma Thurman v období, keď bola pre mňa druhá najkrajšia žena na tejto planéte? Veľmi príjemny filmík ku ktorému sa ešte určite párkrát vrátim. Silných 7/10 ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Návrat do rodného městečka po letech za účelem srazu střední školy. Tak nějak se dá ve stručnosti popsat děj tohoto filmu. Je ale zároveň o hledání minulosti, přijetí a uvědomění si dospělosti a dalších a dalších věcech. To hledání však proběhne prostřednictvím nepřetržité chlastačky partičky "Rychlých šípů" do které náš hrdina patřil na střední škole a rychle do ní zapadl zpátky. Ta partička od té doby žije pořád stejně (a do konce života bude) a právě v téhle chvíli a mezi takovými lidmi se dá jednodušeji orientovat i v životě vlastním, dělat rozhodnutí. Kdo má v životě štěstí a má takovouhle partičku, kterou vždycky najde, když ji potřebuje, ví o čem je tenhle film. Osobně považuji tenhle film za romantický cajdák, perfektně napsaný, natočený a zahraný. Dostal mne naprosto dokonale od první chvíle. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Reakce Natalie Portman ve scéně, kde ji Timothy Hutton políbí na tvář, jsou spontánní. Režisér Ted Demme se totiž s Huttonem na polibku domluvil, aniž by Natalie něco tušila. (D3VIL)

Reklama

Reklama