Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sedmnáctiletá těhotná Novalee Nation cestuje z Tennessee do Kalifornie se svým sobeckým přítelem, rádoby muzikantem Willy Jackem. Zastávka poblíž supermarketu Wal-Mart v Oklahomě jí změní celý život. Když totiž vychází z prodejny, zjistí, že Willy Jack je pryč. Na parkovišti zůstal ležet jen její Polaroid. Osamocená a zlomená Novalee se tajně nastěhuje do obrovského supermarketu, kde si bere jídlo a zásoby přímo z regálů. Když přímo na podlaze porodí a její úkryt je prozrazen, stanou se náhle z Novalee a z její dcery Americus hvězdy. Novalee nachází novou rodinu a pomalu se mění z teenagera bez domova v úspěšnou a silnou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Natalie Portman, Ashley Judd a Joan Cusack jsou natolik přesvědčivé, že jsem dokonce chvíli uvažoval i o druhé hvězdičce. Ale to by scénář musel být alespoň trochu méně dementní a dialogy by nesměly být tak otřesné. Jestli ten román byl jen z poloviny tak špatný jako scénář, divím se, že ho vůbec někdo dočetl. ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ježiš nééé. Jako romanitcké filmy moc nemusím, avšak najdou se výjimky, ale tohle fakt neeee. Natalie Portman jako naprsoto hloupá dYlča ve filmu ! :-))) Asi to bylo účelem, ale mě to teda nechytlo. Naprosto trapné scény. Konec už byl trochu lepší, ale ani tu hvězdu nemůžu dát. Potenciál to mělo hodně malý. 4% = odpad! ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo jako naprostá hovadina, kterou od odpadu dělí jenom krůček (naivní těhotná sedmnáctka, "bydlící" a rodící v obchoďáku), pak, zhruba někde mezi třetinou a polovinou, se to srovnalo do jakž takž koukatelné podoby, i když k tomu, aby mě to zaujalo, tomu docela dost chybělo po celou dobu. Natalie Portman a docela slušný soundtrack to nakonec dostal do takových bídnějších třech *, ale víckrát si to jistě nepustím. Abych nezapomněl, asi by tomu bývalo prospělo, kdyby to bylo o něco kratší. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Docela ucházející "pomník Natalie Portman", bohužel scénář tuhle variaci na klasické pohádky, ovšem v pěkně moderním pojetí, neutáhne. Bylo mi až trapně při jednotlivém blokování záporných postav, které nakonec dostaly "to co zaslouží". Ti hodní si zase na konci slíznou smetanu. Ano, zní to jako naivní pohádka - a taky je. Naštěstí ve Vás tenhle film nic moc zlého nezanechá, a ač si hraje i na něco víc, tak uznávám, hraje si dobře. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Včera viděno podruhé a své hodnocení nezměním.Někdy mi stačí, když má film atmosféru a nějak nezáleží na ději. Hrozně se mi líbila Ashey Judd a je mi líto, že se jí vyhýbají role, pro které by jsme si ji mohli hodně pamatovat.Tahle byla jakoby přímo ušitá přímo pro ni. Hezký film, který pohladí po duši. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Univerzita na konci filmu, která se má nacházet na East Coast, je ve skutečnosti Baylorova univerzita ve Waco v Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama