Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného kinohitu o nevlastních sourozencích, kteří dokonale manipulují s lidmi kolem sebe a ďábelsky si zahrávají s láskou a sexem. Sebastian Valmont se zamiluje do naivní Daniely. Aby získal její srdce, rozhodne se skončit se svým nevázaným životem. Jeho zhýralé sestře Kathryn se ale vůbec nezamlouvá, že dal přednost naivní dívce. Doufá, že vše překazí, když Sebastianovi nabídne dvakrát tolik vášně a sexu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (151)

cityman 

všechny recenze uživatele

Dvojka se asi nemůže rovnat s jedničkou ani v rozpočtu, ani v kvalitě hereckého obsazení. Nicméně co se příběhu a hlavně závěrečného rozuzlení týče není na tom zas až tak zle. Když vezmeme v potaz, že film byl točen s tím že půjde rovnou na video, tak se jedná o poměrně dobře odvedenou práci na kterou se dá koukat a nenudit se! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neveľmi príjemný paradox - ako relatívne vydarenú "jednotku", tak i dvojku režíroval rovnaký človek (Roger Kumble aj teraz podľa vlastného scenára) a hoci je v pokračovaní o čosi otvorenejšia erotika ako v krotkom "origináli", jedná sa o ešte nudnejší film. Dominuje mu nevýrazná "televízna" réžia, mdlé herecké výkony a čudný žánrový maglajz. V podstate strata času, jednotka (alebo jemne spriaznené DIVOKÉ HRY) sú vzrušujúcejšou investíciou pre vaše šteklivé súkromné chvíľky. ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí klasickým neduhem dvojek - je prostě horší než jednička a taky docela jiné, ale je to stále o tom. Proč většina lidí hodnotí negativně je jasné. Tentokrát tu nehodnotím herecké kvality, smysluplnost děje, nebo snad režii. O co tu celou dobu jde je pointa a to se mi sakra líbí. ... Pokaždé, když na tebe myslí je vlhka. Vlhka? Jo, má slzy v očích.... Mrtvá štěňátka! ()

Endyis 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný nápad a film není špatně dělaný po hudební stránce, bohužel ostatní forma v tomto případě tak trochu přesahuje obsah, který kdyby se vylepšil v některých případech charismatičtějšími herci a hlavně vychytanějšími dialogy, mohl dopadnout výborně. Takhle to je na nějakých 40-50%, a to převážně díky soundtracku a vychytanému konci... ()

daEmoNickY odpad!

všechny recenze uživatele

Postavy jsou prehnane (princ Dobromil, Blbka, Zmije ) , a taky se tak chovaji, takze jsem si to zacal plest s komedii. Nicmene tam "nejsou" vtipne rozhovory, takze to asi komedie neni. ... ... ... Mista jsou zajimava (zvlast v jachte), nicmene jsou az prapodivne prehnane. Gagy. Nebyt nekolika (jizda na koni, sprchovani...), ktere hranici s Soft "peckem" tak bych odesel. ... .... ... Hostina to je pomerne chuda, i kdyz je tu nekolik kozicek, a i bobrik by se nasel. ... ... ... Kresleni Slouzici tam jsou snad jen proto, aby se ukazalo jaka je sestra Zmije a bratr Dobromil. Bylo to sice chytre propojit to do jedne sceny, ale tam to s vtipem skoncilo . Smysl Holky jsou devky. Ale aji tehdy, aniz by do nich jeden vrazil penize. Nektery dokonce "zelenace" odmitnou. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Roger Kumble napsal scénář k filmu za 12 dní. (Ruuzha)
  • Film je volně natočen podle románu "Les Liaisons Dangereuses" Choderlose de Laclose. (Terva)

Reklama

Reklama