Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Sir-Filip 

všechny recenze uživatele

Po první hodině utrpení nakonec začal mít film i nějaký děj. Do té doby ho totiž naprosto postrádal. Jakoby začal mít i rychlejší spád a už se tak necoural na nudnějších pasážích. Nejsem žádným příznivcem romantických filmů a jsem k nim proto často velice kritický. Tento však nakonec díky již zmiňované poslední půlhodině byl o něco lepší než jiné. Jelikož ta příjemná a hezká slečna nakonec zemřela, dávám 2ku. Příběh se tím totiž stal tragický a to člověka vždycky trošku vezme. "ENJOY IT !!!" ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Mno....na začátek nutno podotknout, že Winoně Rider to tady fakt sluší. I když mi Gere příjde neskutečně slizkej, tak druhé pohlaví z něho asi bude taky paf. Každopádně to k dobrému filmu nestačí. Co producenti věnovaly na jejich honoráře to vzali ve škatulce scénář. Příběh o milostném vztahu nenapravitelného sukničkáře, který si to rozdá s každou kterou vidí, a křehkou, hravou mladou dívkou umírající na metastázovanou rakovinu je neskutečně plitký, křečovitý. Strojené úsměvy herců často nahrazují nesmysly v příběhu. Místy jsou vztahy mezi přestavitely nesmyslně zamotané, a obalené mlhou nejasností, které potom dramaticky nevýrazně vyplynou na povrch, bohužel velmi pozdě, takže jsem se už pěkně nudil. Na Ryder je vidět, že se štítí šáhnout na Gere, což je směšné. A konec nevyznívá dramaticky, ale trapně. Některé seriály mají lepší dramaturgii i scenář. Jedinou hvězdu dávám za kameru, poklidnou atmosféru a Winonu ()

Reklama

mirror 

všechny recenze uživatele

Podivná romanca v ktorej sa umierajúca Winona Ryder úplne nepochopiteľne zamiluje do obstarožného sukničkára Gereho. Winona je krásna a neustále usmiata (aspoň zo začiatku) a pozeral som to len kvôli nej. Gere je nepresvedčivý a mdlý a neveril som mu ani štipku z tej úbohej kôpky emócii čo predviedol. Kamera úplne kašľala na to, že sa film odohráva v jaseni, zaregistroval som trocha opadaného žltého lístia a to bolo všetko. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Sympatická Winona Ryder a poněkud stereotypní Richard Gere v prvoplánovitě bolestné love story, která i přes nespornou snahu režisérsky nadějné herečky Joan Chen nedokázala překonat po všech stránkách průměrný scénář, jehož impotentnost dosahuje vrcholu v tu nejméně vhodnou chvíli - v závěru. Ve chvíli, kdy mi měly jít slzy do očí (aspoň jsem to očekával) se se mnou vůbec nic nedělo a to je neodpustitelně špatně - a nijak to nezměnilo zoufalé nadopování umělým sentimentem. Podzim v New Yorku je jen povrchní komerční limonáda. Podobně zaměřených filmů s tragickým koncem, které ovšem dokáží vyvolat slzy v očích, najdu desítky. Mé uznání patří líbívé kameře Changweie Gu. 50% ()

Baroque 

všechny recenze uživatele

keď ste mali niekedy zlomené srdce, a často veľmi, donúti vás to k slzám. sám som si toho veľa odtrpel. možno som to nemal pozerať, ale nedalo mi. prečo niekedy nevypustiť z klietky tú patetizovanú melodrámu. len to musíte vydržať. niečo ako Môj život, ktorý je ale značne podarenejším dielom. ale neurazí. 65%, ale dám za ****, lebo niekedy človek uverí v lásku. p.s. vážte si lásku, pestujte ju, opatrujte, ak sa s ňou deje niečo zlé, liečte ju. čo by sme bez nej boli. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama