Reklama

Reklama

VOD (1)

Před pěti lety prováděl jaderný fyzik Bruce Banner společně se svou přítelkyní a kolegyní Betty Rossovou výzkum pro americkou armádu. Její otec, generál Ross, jim řekl, že jde o experiment, jehož výsledkem bude odolnost člověka vůči záření gama. Bruce si byl výsledky svého výzkumu tak jistý, že sérum aplikoval sám sobě. Látka však zapříčinila, že se změnil v obrovské zelené monstrum, zničil laboratoř a zranil několik lidí. Po návratu do lidské podoby uprchl a generál Ross po něm začal všemi možnými prostředky pátrat. V současnosti se Bruce ukrývá v Brazílii. V Hulka se změní vždy, když jeho srdeční tep překročí hranici 200 úderů, proto se snaží rozvíjet sebeovládání. Zatímco se Bruce snaží vyléčit svůj stav, na obzoru se objeví nepřítel s podobnými schopnostmi, který naopak nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se z člověka přeměnil v monstrum Abomination. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (1 034)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě mrzelo, že Neuvěřitelný Hulk je brán jako velký otloukánek MCU a u mnoha fandů figuruje na posledním místě. U mě to ale tak není a dokonce figuruje v té lepší polovině. Hulka jsem viděl hodněkrát a asi nejvíce kvituji, že se tvůrci vykašlali na origin a jde se rovnou do akce. Louis Leterrier je akční režisér a do příchodů bratří Russoů a jejich kaskadéra měl pro mě právě tento film nejlepší akci. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem zklamán, ale 4* jsou maximum, které Hulk mohl z nové „reinkarnace“ vytěžit. V kině to akci sluší, je výtečně ozvučená a triky jsou na hodně vysoké úrovni, hlavně zelený „mr.Blue“ v podání E.Nortana. Chyby? Největší ústřední dvojice, mezi Hulkem a L.Tyler nefunguje žádná chemie a Liv bych hnedka bez problému škrtal a taky Tim Roth byl špatně zvolen, dokud se samozřejmě nezmění v Abominationa – to už jiné kafe. 7/10* Co nejdříve se podívám na Leeho Hulka ať můžu posoudit, který byl lepší a který horší ;-) ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Krátce po zhlédnutí jsem váhal mezi třemi a čtyřmi hvězdami, tak jsem se na to vyspal a najednou to bylo jasné. The Incredible Hulk je (bohužel) jen průměrná ukázka toho, jak otrocky udělat komiksový film. Hrdina musí utíkat před všemi, i svou dívkou, se kterou se shledá jen proto, aby ji v další scéně musel opustit, během filmu se objeví nový záporák… zkrátka a dobře, když tohle udělal Raimi v roce 2004 s druhým Spider-Manem, tak mu to ještě prošlo, protože on není jen řemeslník, ale má cit pro kameru a hudbu ve filmu. A navíc, do té doby to byl vrchol komiksu, to, že za nějakých pár let přijde "nějaký" Nolan a dá komiksům novou podobu, necháme stranou… Ale v roce 2011 (troufnu si tvrdit, že i v roce natočení) prostě tohle nemůže nikoho, kdo už pár komiksových filmů vidět, moc nadchnout. Některé bitky byly sice skvělé a už vím, kde se Lin inspiroval k té honičce přes brazilské favely u Fast Five, ale jinak je tu vše takové nijaké. Zachraňuje to akorát titulní dvojice (i když jsem Nortonovi toho Hulka moc nevěřil, tak očím překrásné Liv uvěřím cokoliv :-)) a stopáž. Film, který stačí vidět jen jednou. 60 %. P. S. A abych nezapomněl, je tu zřejmě nejvtipnější cameo Stana Leeho a když Robert Downey Jr. řekne "dáváme dohromady tým", tak jsem si vzpomněl, proč jsem si vlastně film sehnal - The Avengers se blíží! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Liv Tyler velmi silně konkuruje Katie Holmes v Batman Begins...ta holka si snad místo honoráře vyžádala hodně kvalitní skero, jinak si to nedokážu vysvětlit...jo a pro ty, co čekají Hulk Smash námrd, tak vás zklamu, jediná pořádná smashárna se děje asi v polovině filmu...závěrečná 5ti minutovka nestojí za moc a scénář je celkem dost hloupý a nelogický. Uvažoval jsem o nižším hodnocení, ale nakonec...to dopadlo tak jak to dopadlo. Asi pořád doufám, že režisérský sestřih bude o fous lepší, nicméně původní The Hulk zůstal nepřekonán...možná i ty triky v něm byly o úroveň výš :) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Bylo spatřeno zelené monstrum…. Po zajímavém úvodu, ve kterém se nám představuje hlavně L.Leterrier a kdy je v rychlosti osvěženo to, co by jsme měli vědět, přijdou bohužel pasáže, které mohou nudit. Romantické dialogy (,,alespoň mi dovol, abych Tě doprovodila na nádraží“), povídání, rozkrývání skutečností a pocitů sice ukazují, že HULK je taky ,,jen člověk“, bohužel na tempo snímku mají neblahý dopad. Ale finální bitva je určitě lepší než v IRON MAN ovi. A myslím, že film je i více komiksovější a dobrodružnější. Tak a co bude dál? ,,Co kdybych Vám řekl pane Starku, že dáváme dohromady tým… ()

Galerie (106)

Zajímavosti (106)

  • Scéna, ve které Betty (Liv Tyler) kupuje Bruceovi (Edward Norton) fialové kalhoty, je odkazem na komiksy, kde je Hulk často zobrazován s fialovými kalhotami. (Kubaaa97)
  • V scéne, keď sa Banner (Edward Norton) po zlom sne preberie v pickupe, má holú hlavu. V ďalšej scéne už má modrú šiltovku. (johnsnow)

Související novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Liv Tyler se vrací do MCU

Liv Tyler se vrací do MCU

28.03.2023

Vzhledem k blížícímu se datu začátku produkce na čtvrtém Captainovi Americe s podtitulem New World Order začínají přicházet zprávy nejen o možném příběhu, ale i nových příchozích. V následujícím… (více)

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Reklama

Reklama