Reklama

Reklama

VOD (1)

Před pěti lety prováděl jaderný fyzik Bruce Banner společně se svou přítelkyní a kolegyní Betty Rossovou výzkum pro americkou armádu. Její otec, generál Ross, jim řekl, že jde o experiment, jehož výsledkem bude odolnost člověka vůči záření gama. Bruce si byl výsledky svého výzkumu tak jistý, že sérum aplikoval sám sobě. Látka však zapříčinila, že se změnil v obrovské zelené monstrum, zničil laboratoř a zranil několik lidí. Po návratu do lidské podoby uprchl a generál Ross po něm začal všemi možnými prostředky pátrat. V současnosti se Bruce ukrývá v Brazílii. V Hulka se změní vždy, když jeho srdeční tep překročí hranici 200 úderů, proto se snaží rozvíjet sebeovládání. Zatímco se Bruce snaží vyléčit svůj stav, na obzoru se objeví nepřítel s podobnými schopnostmi, který naopak nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby se z člověka přeměnil v monstrum Abomination. (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 034)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, protože se přiznávám, že jsem ještě žádný film s tímto zeleným sympaťákem předtím neviděla, Neuvěřitelný Hulk je první. :-) Musím říct, že mě očekávání nezklamalo a dostala jsem to, co jsem chtěla, a to je zábava, dávka napětí, špetka romantiky, dvě hrsti akce a kapku hry na city. Hulk je vlastně takové něžné a milé stvoření, které se snaží chránit jen svou lásku. A Arwen byla úžasná, jako vždy. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádným fanouškem nebo dokonce znalcem komiksové předlohy, takže hodnotím jen svůj osobní zážitek jaký jsem z filmu postřehl. O tom, že Edward Norton je skvělý herec nikoho přesvědčovat nemusí a roli Hulka zvládl parádně (i když Robert Downey jr. jakožto Iron Man mi přišel více charismatický). Tim Roth je jako záporák vynikající a nemalou měrou přispěl k výsledné kvalitě filmu. Ovšem za 150 miliónů dolarů jsem čekal větší názeř než mi přichystal "Kurýr" Louis Leterrier. Když vezmu v potaz co za tutéž částku vykouzlil Bay v Transformers, tak tohle mi přijde jen jako laciná odnož. Navíc Hulk na mě působil až moc "počítačově". Příběh také obehraný, ale ono toho u podobné tématiky moc originálního vymyslet nelze........ ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Liv Tyler velmi silně konkuruje Katie Holmes v Batman Begins...ta holka si snad místo honoráře vyžádala hodně kvalitní skero, jinak si to nedokážu vysvětlit...jo a pro ty, co čekají Hulk Smash námrd, tak vás zklamu, jediná pořádná smashárna se děje asi v polovině filmu...závěrečná 5ti minutovka nestojí za moc a scénář je celkem dost hloupý a nelogický. Uvažoval jsem o nižším hodnocení, ale nakonec...to dopadlo tak jak to dopadlo. Asi pořád doufám, že režisérský sestřih bude o fous lepší, nicméně původní The Hulk zůstal nepřekonán...možná i ty triky v něm byly o úroveň výš :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Leterrierov Neuveriteľný Hulk teoreticky nie je remake/nová verzia, ale plnohodnotný sequel Leeovho Hulka s Ericom Banom. Vážne. Nejde o žiadny origin, ale mnohé udalosti od Anga Lee berie do úvahy a narába s nimi, prinajhoršom sa k nim nevyjadruje. Marvelácka verzia je iná, neopakuje staré recepty, snaží sa vymýšľať nové. Zelené monštrum tentokrát pripomína besnú temnú nočnú moru, viac divoké zviera, než človeka, čo je v porovnaní s dráždivo filozofickým Leeom zaujímavý krok nie k lepšiemu, ale k INÉMU výsledku. Silný kasting (Norton,Tyler, Roth, Hurt, Nelson), vtipné žmurknutia na fanúšikov (Pomstitelia, Lou Ferrigno, Stan Lee, Tony Stark) a vysokorozpočtová akcia. Zahasenie požiaru tlesknutím rúk - to som chcel vidieť celý život. 70 % ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že jsem zklamán, ale 4* jsou maximum, které Hulk mohl z nové „reinkarnace“ vytěžit. V kině to akci sluší, je výtečně ozvučená a triky jsou na hodně vysoké úrovni, hlavně zelený „mr.Blue“ v podání E.Nortana. Chyby? Největší ústřední dvojice, mezi Hulkem a L.Tyler nefunguje žádná chemie a Liv bych hnedka bez problému škrtal a taky Tim Roth byl špatně zvolen, dokud se samozřejmě nezmění v Abominationa – to už jiné kafe. 7/10* Co nejdříve se podívám na Leeho Hulka ať můžu posoudit, který byl lepší a který horší ;-) ()

Galerie (106)

Zajímavosti (106)

  • Abomination (Tim Roth) se poprvé objevil v sešitu „Tales to Astonish #90“ z ledna 1967. (Kubaaa97)
  • Protože byl Hulk (Edward Norton) oproti ostatním postávám příliš vysoký, byl producenty oproti 4,5metrovému Hulkovi (Eric Bana) z filmu Hulk (2003) zmenšen na 3 metry. Na rozdíl od předchozího dílu Hulka je velikost konstantní a nemění se podle momentální úrovně zuřivosti. Hlavní záporný hrdina Emil Blonsky (Tim Roth) je vysoký 3,5 metru. (Bob14)
  • Trailer obsahuje záběry arktické krajiny, které se ve filmu neobjeví. Ty pocházejí z alternativní úvodní scény, v níž se zoufalý Banner (Edward Norton) pokouší spáchat v Arktidě sebevraždu, což mu ale Hulk překazí a ještě u toho uvolní kus ledu se zamrzlým Captainem Americou. Poté, co byla z filmu arktická sebevražedná scéna s Captainem Americou vystřižena (údajně kvůli mladší generaci diváků), rozhodli se tvůrci prvního sólového snímku s Captainem Amerikou - Captain America: První Avenger (2011) - okolnosti jeho nalezení pozměnit. Superhrdinu zde tedy neobjeví ve volně plujícím kusu ledu, nýbrž v Red Skullově letounu. (IlMagnifico)

Související novinky

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

Liv Tyler se vrací do MCU

Liv Tyler se vrací do MCU

28.03.2023

Vzhledem k blížícímu se datu začátku produkce na čtvrtém Captainovi Americe s podtitulem New World Order začínají přicházet zprávy nejen o možném příběhu, ale i nových příchozích. V následujícím… (více)

Zemřel herec William Hurt

Zemřel herec William Hurt

13.03.2022

Svět filmu dnes opustil další z velkých talentů. Pouhý týden před svými dvaasedmdesátými narozeninami zemřel držitel Oscara, uznávaný americký herec William Hurt. Smutnou zprávu médiím předal hercův… (více)

Reklama

Reklama