Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že hollywoodský agent Jack Giamoro (Ben Affleck) má vše: úspěšnou kariéru, peníze, krásnou manželku (Rebecca Romijn). Jeho perfektní život se ale začíná hroutit. Zjistí, že ho žena podvádí s jeho nejlepším klientem a deník, obsahující tajemství, která by mohla zruinovat jeho osobní život i kariéru, padne do rukou ambiciózní novinářky Barbi (Bai Ling). Jack musí začít bojovat, aby neztratil vše co dosud získal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé - Affleck je s časem snad čím dál horší - jeho první filmy byly fakt dobrý, ale čím se stával známějším, tím hraje hůř. Cleese je tam asi taky jenom kvůli tomu, aby ukázal, jak zestárl, i když ksichty dělal celkem dobrý. Moc se mi tam líbila Rebecca Romijn, protože se mi moc líbila. Jinak celej příběh je stavěnej tak, že se rozehraje několik různých událostí, jejichž rozuzlení se odehraje nejen ve stejnou kritickou dobu ve filmovém čase, tak i v posledních 10 minutách filmu. Jestli víte, co tím myslim. Vtipný to není skoro vůbec a jako drama? Pfff. Není teda o co stát. Jenom o tu Rebeccu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snímek dlouhou dobu klopýtá mezi komedií a dramatem, sám jsem dlouho pátral v paměti, kdy naposledy mě představitel hlavní role Ben Affleck přesvědčil o svých hereckých kvalitách. Pokud nepočítám jeho ranné snímky a spolupráci s Kevinem Smithem. Komediální stránka filmu je poněkud rozpačitá, zejména kdykoliv se Affleck pokouší o nějakou komickou polohu, skončí to fiaskem. Jeho hrdina, hollywoodský agent, prožívá těžké období – za vším tím luxusem zapomněl, kým vlastně je a jeho manželství se po nevěře ocitá v troskách. Děj je s řadou vedlejších postav mírně rozkolísaný, nic nedotáhne a stává se tak povrchovým vyprávěním o životě jednoho navenek úspěšného muže. Zůstal někde na půli cesty, přesto snímek režiséra a scénáristy (plus jedna z vedlejších rolí) Mikea Bindera relativně svižně ubíhá a má několik hřejivých momentů. ()

Reklama

štěpule 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem propásla ten moment, kdy se místo romantických komedií začaly točit tyhle depresivní rádoby dramata? Na tohle jsem se dívala po filmu Pan rosnička, u kterého jsem si taky myslela, že je to komedie, takže je moje hodnocení asi ovlivněno, ale každopádně tohle není ani komedie ani drama, jenom se to dlouhatánsky vleče. Dodívala jsem se do konce, jinak bych si nedovolila hodnotit, ale musela jsem se hodně přemáhat. ()

lumiros 

všechny recenze uživatele

Příjemně strávený čas, kdy jsem hltal každičkou větu, každičké slůvko. Pravda začátek filmu byl trošičku pro mne zvláštní, tedy při prvním shlédnutí, ale nejen to mne přinutilo se na to podívat znovu a věřím, že né naposledy. V žádném případě to není film na jedno použití. Pravda komedie k popukání to není a i přesto mne pár scén dovedlo pěkně rozesmát. Je to pěkný příběh, který stojí za to vidět. ()

Pete1790 

všechny recenze uživatele

Já ani nevím co komentuji. Film se chvíli tváří jako komedie, chvíli jako neúprosné drama a sem tam polechtá thrillerem! Ale proč se nedokáže rozhodnout? Nepomáhá mu k tomu ani Ben Affleck, který mě strašně nudí, a ani "nejoblíbenější film tvé matky" a jí podobné hlášky toto od nudného podprůměru neochrání. 30% ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama